Sigurno se ovih dana pitate što pokloniti vašim najmilijima za Valentinovo, a da se ističe posebnom dozom stila, kreativnosti, unikatnosti i praktičnosti ? E pa svakako imamo idealnu preporuku za vas ! Woodoo – ime je novog rastućeg domaćeg brenda koji iz dana sakuplja sve veći broj fanova te polako, ali sigurno osvaja hrvatsko tržište.

Jedinstveni handmade proizvodi namijenjeni svakodnevnoj upotrebi od kvalitetnih prirodnih i domaćih materijala djelo su vrijednog i kreativnog mladog dvojca, Deana Kranjčeca i Petra Matića, čija je priča počela prije dvije godine. Uz pomoć Damira Kedže, ovi su kreativci brendu Woodoo udahnuli život, lansiravši hrvatski ‘walk with it fashion brand’.

Minimalistički dizajn i zanimljiv oblik glavna je odlika ovih šarmantnih drvenih dodataka domaćeg potpisa, koje jednostavno voliš vidjeti i držati u ruci.

20161126_103824

Woodoo nudi originalne drvene maskice za mobitele i ručno rađene novčanike od prirodnih materijala, koji su namijenjeni osobama mladenačkog duha koje prate trendove, a istovremeno tragaju za spojem praktičnosti i prirodnih materijala. Najveći adut leži u mogućnosti prilagodbe i personalizacije svakog komada zasebno te posebne izrade po narudžbi i preferenciji klijenta.

Spoj prirode, praktičnosti i efektivnog dizajna Woodoo brenda zasigurno će vam prirasti srcu te uljepšati svakodnevicu, kolekciju odjeće, gadgeta i casual druženja.

Uz pomoć CNC stroja i marljivih ruku, proces izrade jednog novčanika sastoji se od tri faze. Prva faza je odabir podobnog materijala (drva) od kojeg se novčanici izrađuju. Druga faza je faza grube obrade te se ona sastoji od prešanja drva, izrezivanja željenog oblika te brušenja i poliranja novčanika.Zadnja faza se odnosi na detaljni dizajn i finiširanje izgleda novčanika. U zadnjoj fazi fokus je na izradi i dizajnu logotipa, izradi ambalaže koju također sami izrađuju koristeći reciklirani karton, prirodni juteni materijal, kožne etikete itd. Proces izrade uglavnom traje tri dana za jednu seriju novčanika od 10 komada, dakle 1 serija od 10 novčanika traje tri dana. Drvene maskice iziskuju malo manje obrade, više dizajna i personalizacije, a cijela proizvodnja i gotovo svi materijali koje koriste su hrvatskog porijekla i od lokalnih proizvođača.

20160430_194535 20161126_103603

Stoga, svaki proizvod će uvijek biti jedinstven s obzirom na to da godovi drvenih pločica nikad nisu isti, a dodatan doprinos daje mix raznih stilova i različitih karaktera svojih autora.

Woodoo proizvode možete pronaći u Gentleman Barber Shopu u sklopu 4Look Akademije u Rijeci te u Kavalir Shopu u samom centru Zagreba. Tu su još neka sezonska prodajna mjesta duž Jadranske obale, a direktna narudžba i prodaja vrši se  putem online shopa ili putem Facebooka. Woodoo svakako popratite i na Instagramu, a možete ih kontaktirati putem maila na: petar@woodoostore.com ili info@woodoostore.com

S obzirom na to da bez problema možete u poklončić „ugravirati“ i svoj dašak osobnosti, zašto ne svog člana familije, ekipe, partnera  ili sebe počastiti ovim poklonom ? Pa čak i neovisno o prigodi

20170113_162030

NAGRADNA IGRA

A kako se bliži dan zaljubljenih, da ne bi rekli da vas ne volimo, odlučili smo 2 naša sretna čitatelja ili čitateljice nagraditi jednim ženskim i jednim muškim Woodoo novčanikom.

Nagradna igra održana je do 10. veljače nakon čega smo slučajnim odabirom izvukli sretne dobitnike/dobitnice i njihova imena objavili na portalu.

Sretni dobitnici su: Valter Srdoč i Ana-Marija Turković!

Čestitamo!

20160915_205618