Kuće u ovom europskom gradu okrunjene su kao najljepše

310
spavaća soba

Budući da je interes za pretraživanje “najljepših gradova u Europi” na Googleu narastao od 60%*, Uswitch.com/mortgages  želio je otkriti koji su domovi europskih gradova najljepši prema Pinterestu.

Kako bi nadahnuli ljubitelje DIY-a, stručnjaci na Uswitch.com/mortgages također su dali svoje vrhunske savjete o tome kako ugraditi ove stilove u naše vlastite domove uz ograničeni proračun.

Top 10 najljepših europskih gradskih kuća

Zemlja

Grad

Pinterest

1

Francuska

Paris

955

2

Njemačka

Berlin

256

3

Nizozemska

Amsterdam

180

4

Grčka

Atena

177

5

Italija

Venecija

158

6

Španjolska

Barcelona

135

7

Italija

Rim

115

8

Irska

Dublin

105

9

Italija

Firenca

69

9

Škotska

Edinburgh

69

10

Austrija

Beč

59

Na vrhu najljepših europskih domova po Pinterestu je Pariz, Francuska. Moderan zaokret u zadivljujućoj povijesnoj arhitekturi razlog je što mnogi zavide na klasičnom pariškom domu i interijeru, s ogromnih 955 ploča i impresivnih 47 882 pinova na Pinterestu od 2021. – 73,19% više ploča nego u Berlinu.

Savjet: Da biste stvorili vlastiti pariški dekor, izbjegavajte pretjerano postavljanje, manje je uvijek više i usredotočite se na teksture, boje i materijale umjesto na stilove. Pomiješajte i spojite i ne bojte se prekršiti pravila!

Pinterest Study of Beautiful European City Homes – GRAPHIC

Na drugom mjestu je glavni grad Njemačke; Berlin. S 256 ploča i 17.825 namjenskih pribadača – 62,77% manje pribadača od Pariza, Berlin se može zamišljati kako prihvaća svoje pješčane teksture i urbanu estetiku. Svojom oštrom i umjetničkom atmosferom, Berlinčani su svladali jednostavan, a učinkovit interijer i eksterijer!

Savjet: Kako biste unijeli berlinsku atmosferu u svoj dom, zapamtite da je umjetnost ono što vi napravite. Uzmite nešto što nađete na ulicama ili u trgovini i pustite mašti na volju! Antikviteti poput vintage mjedene svjetiljke mogu vašoj kući dati dodatni dašak stila.

Treći je Amsterdam u Nizozemskoj sa 180 ploča. Jedinstvena, kreativna i povijesna, nizozemska prijestolnica pod velikim je utjecajem svoje kulture i destinacija je koju svaki ljubitelj arhitekture mora posjetiti.

Savjet: Da biste svom domu dodali dašak Amsterdama, razmislite o dodavanju polica za knjige i uokvirenih plakata u svoj životni prostor i unesite malo života u svoje sobe ispunjavajući prazne kutove biljkama!

Odmah iza na četvrtom mjestu kao europski grad s najljepšim domovima na Pinterestu je Atena u Grčkoj sa 177 ploča, dok je talijanski plutajući grad Venecija, koja ima 10,73% manje – 158 ploča – na petom mjestu.

L.B.

Komentari