Jeste li već posjetili novootvorenu dizajnersku cvjetarnu na Voloskom?

384
lab 9

Gradonačelnik Fernando Kirigin posjetio je novootvorenu dizajnersku cvjetarnu “Lab 9” na Voloskom, vlasnice Christine Cianci Žerić.

Cianci Žerić je cvjetna dizajnerka koja osmišljava, projektira i kreira bukete, aranžmane, instalacije od vegetativnih i nevegetativnih materijala. Završila je prestižnu Međunarodnu školu cvjetne umjetnosti »Laboratorio idee« po didaktičkom programu Petera Hessa i Carmela Antonuccija, začetnika cvjetne umjetnosti u Europi, poznatih u cijelom svijetu. Deset je godina u Švicarskoj radila u struci. Svoje znanje i vještine sada nudi Opatijcima i gostima Opatije. Pored cvijeća, u malom, iznimno ukusno uređenom showroomu na Voloskom, mogu se naći i raznoliki antikviteti, nakit, ali i dogovoriti organizacija vjenčanja i raznolikih svečanih događanja.

lab 9

Grad Opatija podupire poduzetničke i obrtničke ideje raznim poticajima. Posebno su dobrodošle ovakve kreativne poduzetničke ideje koje obogaćuju Opatiju sadržajima visoke umjetničke i estetske vrijednosti, kojima je upravo ovdje u Voloskom i mjesto”, kazao je gradonačelnik Kirigin zaželjevši Christini Cianci Žerić uspješan rad.

lab 9

L.B.

Komentari