Iz radionice 3design Šanell proizašla posveta reprezentativcu Jošku Gvardiolu

299
3design šanell

Dizajnerski dvojac koji stoji iza 3design Šanell iz Viškova ovog je puta svoj rad posvetio mladom reprezentativcu Jošku Gvardiolu. Model je izrađen tehnologijom 3D printa.

“U čast osvajanja bronce Vatrenih i postizanju gola mladog reprezentativca Joška Gvardiola dali smo si oduška i dizajnirali “nešto” u našem stilu…”, poručio je kratko Zlatko Šakić.

Joško Gvardiol proglašen je najboljim igračem utakmice u kojoj je Hrvatska ostvarila još jedan nevjerojatan uspjeh – osvajanje nove svjetske medalje.

Hrvatska je u dvoboju za treće mjesto u Kataru svladala Maroko 2:1, a prvi je pogodak postigao Joško Gvardiol, koji kandidira i za najboljeg mladog igrača cijelog turnira. Vatreni su se uspješno oporavili od polufinalnog poraza od Argentine i uzeli broncu.

“Utakmica s Argentinom je sada iza nas, a najvažnije je da smo skupili glave poslije tog dvoboja i okrenuli se novoj. Danas smo zasluženo pobijedili i sada nas veseli povratak kući, prvo na doček, a potom da vidimo svoje obitelji”, rekao je Gvardiol.

“Nije mi važno hoću li dobiti nagradu za najboljeg mladog igrača, jedino mi je važna ova medalja oko vrata. Ispunio sam ono što sam htio, a ostalim se ne zamaram. Dođe li uz to i pojedinačna nagrada, bit će mi drago biti uvršten među velika imena, ali ako ne, idemo svojim putem i veselimo se bronci”, dodao je za HNS.

3design šanell

3design šanell

L.B.

Komentari