Evo kako izgleda stara lučka dizalica pretvorena u luksuzni apartman!

113
Foto: Screenshot Instagram

U suradnji s dizajnerom interijera Edward van Vlietom, amsterdamski Yays Concierged Boutique Apartmani, pretvorili su staru lučku dizalicu iz 1950-ih u suvremeni apartman za četiri osobe. Unutrašnjost kućice dizalice, tako je pretvorena u luksuzni prostor koji nudi prekrasan pogled na okolicu.

Plava kućica dizalice još uvijek izgleda kao da je u svojim zlatnim vremenima – iako sada ima svježi sloj boje i mnogo ugodniju unutrašnjost. Veličine oko 40 metara kvadratnih, prostire se na tri kata. Ulaz na prvi kat omogućen je iz luke spiralnim stepenicama, a prvi kat uključuje kuhinju, blagovaonicu za četiri osobe te dnevni boravak.

Stepenice koje su integrirane u skladište, vode do drugog kata koji sadrži kupaonicu s kadom, WC, sudoper s tušem, kao i dvokrevetnu sobu. Odavde, posjetitelji kojima visina ne predstavlja problem, mogu izaći na malu terasu sa ljestvama koje vode do najvišeg područja dizalice, strojarnice.

Ovo je pravi mali, šarmantni prostor, s balkonom, bračnim krevetom i WC-om. Zatamnjeni zid je izvoran, a nekada ga je koristio operater dizalice kako bi imao uvid u rad dizalice.

 

Komentari