Znate li kako izabrati idealan grudnjak za vjenčanicu?

141

Kako je odabir prave vjenčanice jedna od najbitnijih stavri za većinu mladenki, jednako je bitno i sve ono što uz vjenčanicu ide. Osim cipela i raznih klasičnih modnih dodataka, make up-a i frizure, odabir donjeg rublja nešto je na što treba posvetiti posebnu pozornost. Jer, krivo donje rublje može itekako pokvariti ukupni dojam. Mi smo provjerili što savjetuje Maja, kreatorica i stručnjakinja za donje rublje u Lisci.

 

High neck linije

817c99bf-0596-468c-8eed-faca286d3d3b

High-neck haljine posljednjih su godina izuzetno omiljene. Pored modernog kroja, njihova je prednost u tome što omogućuju velik izbor grudnjaka: push up, s pjenastim košaricama ili bez njih, balkonet grudnjak… što god da izaberete, nećete pogriješiti.

Efekt iluzije

bez naramenica

Vjenčanice s efektom iluzije izrađene su iz vrlo prozirnih ili čipkastih materijala. Dakle, kroz njih će se naramenice obavezno vidjeti. Kako to sigurno ne želite, izaberite grudnjak
bez naramenica.

S tankim naramenicama

naramenice

Naramenice na haljinama sa „špageta“ naramenicama vrlo su tanke i profinjene, stoga ispod takvih haljina grudnjaci s naramenicama ne dolaze u obzir. Izaberite radije onaj bez naramenica ili s naramenicama na skidanje, koje ćete kasnije opet moći vratiti.

Bez naramenica

2e0bc19c-af1d-45d4-8fed-1edc22919adb

Hm, tajna je u imenu. Da vas podsjetimo da ovdje dolaze u obzir zaista SAMO grudnjaci bez naramenica.

Sweetheart (srcolik) oblik

0b86cda4-5ef9-48eb-afdb-70d28faf869c

Vjenčanice srcolikog oblika elegantno naglašavaju dekolte. GRUDNJACI jednakog oblika ili balkonet najbolji su izbor za idealan izgled. Izaberite grudnjak s nižim izrezom, kako u dekolteu haljine ne bi bio vidljiv.

Ako nemate tipičnu vjenčanicu

5d6a0237-4781-47e3-bca3-c1fcdbee2c8d

Sve se više žena odlučuje i na taj dan odjenuti kostim. Takav smjeli odabir odličan je za izbor rublja – možete si priuštiti zaista bilo što!

 

Komentari