Zavirite u svoje ormare, sigurno kriju divne priče, idealne za natječaj “Varteks Vintage”!

89

Teško da postoji ormar u Hrvatskoj u kojem se kroz desetljeća nije našao barem jedan odjevni predmet domaće modne i tekstilne kompanije Varteks iz Varaždina, koja ove godine slavi 100. godišnjicu.

Daleke 1918. godine osnovana je Tekstilna tvornica Varaždin, proizvodnja vunenog prediva i tkanina započinje 1922. godine, dok se 1926. godine proizvodni proces širi na izradu odjevnih predmeta, a već 1929. godine otvara prva prodavaonica.

Varteks je ovih dana pokrenuo nagradni natječaj pod nazivom „’Vintage Varteks“ i pozvao fanove na Facebooku da iz ormara izvade svoje stare Varteks odjevne predmete koje su nosili njihovi roditelji, bake, djedovi te da fotografije predstave uz popratnu priču.

VINTAGE VARTEKS – Probudite uspomene i osvojite vrijedne Varteks nagrade!Dok u našim prodajnim mjestima i webshopu…

Objavljuje VarteksPonedjeljak, 5. studenoga 2018.

Sudeći po dosad  pristiglim  pričama i fotografijama pristiglih u sklopu nagradnog natječaja, varaždinski Varteks  mnogima je oblježio najznačajnije životne trenutke, a kupljeni odjevni predmeti, zahvaljujući kvaliteti materijala i izrade, prenose se iz generacije u generaciju

Kako stoji u pravilima Varteksovog natječaja, nagrade će se dijeliti na temelju kvalitete fotografije i starosti Varteks odjevnog predmeta. Najbolje ocijenjeni osvajaju poklon bonove u visini do 5.000 kuna. Natječaj završava u ponedjeljak, 19. studenog, a iz Varteksa poručuju kako je odaziv fanova premašio sva očekivanja.

Komentari