[VIDEO] Pogledajte kako se kapetan Rijeke snašao u ulozi modela

20

Spoj sportske i modne elegancije donosi nova priča Tower Centra Rijeka u kojoj briljira Alexander Gorgon.
Kapetan Rijeke izvrsno se snašao u ulozi modela u novom spotu kojeg je za Tower napravila agencija Fabula u suradnji s fotografom Filipom Gržinčićem.

Podsjetimo, Tower Center Rijeka je 2020. godinu odlučio obilježiti kao Prijestolnica mode, a osim što je partner projekta EPK 2020., Tower Center je i službeni trgovački centar HNK Rijeke čime nastavlja društveno odgovorni angažman te podupire zanimljive riječke priče i projekte.

Budući da je spot namijenjen oglašavanju na stadionu, željeli smo približiti ponudu Tower Centra muškom dijelu publike te i njih uključiti u Prijestolnicu mode. U nizu zanimljivih kadrova, atmosferu stadiona prenijeli smo na razne lokacije unutar Tower Centra”, rekao nam je kreativni direktor Fabule, Marko Perožić, koji je naglasio kako je Gorgon profesionalac na snimanju jednako kao i na terenu.

U novom spotu, ovaj put za mušku publiku, Gorgona možemo vidjeti u njegovom tipičnom izdanju – aktualnom dresu HNK Rijeke, ali i u elegantnijoj varijanti – klasičnom odijelu i cipelama modne kuće Varteks, a za najvažniji detalj pobrinuli su se Dicta satovi.
Ispreplitanje sportskog stila i klasične mode dovelo je do dinamičnog spota za kojim rijetko tko neće okrenuti glavu na stadionu u poluvremenu. Uostalom, tko ne voli vidjeti muškarca u dobrom odijelu?

Prijestolnica mode – Tower Centar Rijeka nastavlja podizati ljestvicu kreativnim modnim konceptima a s proljetnim danima očekuju nas i neke nove razigrane priče.

 

Komentari