Varteksov Modabus stigao i u Rijeku!

104

Varteksov Modabus, pokretni dućan stigao je danas u Rijeku i oduševio sve koji su ga posjetili. Ovaj putujući dućan kupcima omogućava jedinstveni modni doživljaj i novo iskustvo shoppinga, uz sentimentalno podsjećanje na vremena kada je Varteks, nekadašnji Tivar imao ovakvu „ambulantnu prodaju“ odjeće.

Kako su i najavili iz Varteksa, Modabus obilazi Hrvatsku i predstavlja Varteksovu odjeću. U Varteksovom putujućem dućanu kupcima pri izboru i probanju odjeće pomažu modni savjetnici. Ideja je da Modabus postane i mjestom modnih događanja i predstavljanja Varteksovih kolekcija.

I sami smo se uvjerili, Varteksov Modabus na razini je prestižnih modnih salona, a o kvaliteti odjeće najbolje govori činjenica da se nalazi u ormarima već generacijama i rado nasljeđuje.

U obilasku Modabusa zatekli smo Saru i Anu, studentice ekonomije koje je oduševila sama ideja pokretnog modnog salona.

sara i ana
Sara i Ana

Predivno je. Odjeća je idealna za poslovne ljude. Zaslužuje svaku pohvalu. Zanimljivo je, inovativno, potpuno drugačije. Sada znamo gdje ćemo kupovati odjeću kada postanemo poslovne žene“, rekle su nam Sara i Ana. U potrazi za savršenim odijelom je i Đorđe. Vijest da u Rijeku stiže Varteksov Modabus došla je u pravi trenutak.

đorđe
Đorđe

Izvanredna ponuda i još bolja ideja. Više mi odgovara ovdje odabrati i kupiti odijelo nego trčati okolo. U Italiji nisam našao ono što mi odgovara. Malo su mi neozbiljni. Trebam nešto klasičnije i kvalitetno, ipak sam ja tata u nekim ozbiljnim godinama“, našalio se Đorđe.

Zgodna je podudarnost što su novi Nesavršeni muškarci u savršenim odijelima upravo Riječani Mrle i Prlja iz legendarnog Leta3.

MrlePrlja-zajednička-1800×1200-min-1200×800
Mrle i Prlja u Varteksovim savršenim odijelima Foto/Facebook

„A sad nešto sasvim drugačije! Naši novi Nesavršeni muškarci u savršenim odijelima poznatiji su vam kao Mrle i Prlja, osnivači riječkog benda Let3. Još jedan dokaz da Varteks odijelo od vrhunske tkanine svima dobro stoji.

Znamo da ih niste navikli viđati u odijelima, ali Varteks odijela toliko su ih se dojmila da su se u njima predstavili i kao prezenteri nagrade na ovogodišnjem Porinu“, objavljeno je na službenoj Facebook stranici Varteksa.

Komentari