U Poreču okrunjena Miss Turizma svijeta, hrvatska predstavnica odnijela jednu titulu

68

Hrvatska je ove godine dobila priliku da bude domaćin svjetskog izbora Miss Turizma i tako se predstavila kao jedna od vodećih turističkih destinacija Europe.

U Hrvatsku je stiglo 40 ljepotica iz zemalja diljem svijeta, koje su se predstavile u Poreču. Izbor za Miss vodila je Vlatka Pokos, a nastupili su hrvatski predstavnik za pjesmu Eurovizije Roko Blažević, Jacques Houdek, Alka Vujica i Sandi Cenov te je veličanstvenu uvertiru izbora uz plesnu koreografiju finalistica cijelog svijeta izvela je naša svjetski poznata Ana Rucner svirajući Odu radosti.

Hrvatska predstavnica bila je Vodičanka Paula Srdarev. Plasirala se među dvadeset najljepših te je zasluženo ponijela i titulu Model of the world. Prva pratilja je predstavnica Poljske, druga pratilja predstavnica Finske, treća Sjevernog Cipra, a četvrta dolazi iz Ugande.

Odlukom stručnog žirija Miss Turizma svijeta 2019. je predstavnica Australije Julijana Nikolis te je time osigurala ekskluzivni ugovor sa svjetskim brendom “Crystal nails” uz photo session kozmetike “Ziaja”.

miss turizma australka

Miss-2019-0038

 

 

Komentari