Summit G7 u Biarritzu bila je zapravo Melanijina smotra

23
Foto/Instagram

Ako Summit G7 u Biarritzu nije poboljšao globalnu situaciju, niti umanjio svjetske probleme, Prva dama SAD uspjela je skrenuti pažnju javnosti. Njezin mladenački izgled oduševljava, iako se zna da je malo pomogla prirodu, znalačkim zahvatima na licu i povećavanjem grudi.

Ne treba zaboraviti da je Melanija Knavs, odnosno Melania Trump nekadašnja manekenka. Za prvo pokazivanje u galskom, elitnom ljetovalištu, odjenula je kanarin-žutu opravu sa motivima “tie&die”! Kreacija je iz kolekcije “Cruise 2019”, te je bila u prodaji prošle godine. Kombinirana sa roza-bombon cipelama čuvenog Louboutina, izazvala je mnoštvo rasprava i komentara. Posebno što je model nedostupan jer se njegova izrada okončala. Uočeno je da je manje skup od uobičajene Melanijine garderobe, samo 650 dolara.

Američka First Lady  proljetos je izazvala skandal kratkim odlaskom u Japan, gdje je bila raskošno odjevena.
“Evening Standard” naveo je kako je za 48 sati pokazala odjeću koja je Bijelu kuću stajala 12 000 eura!
Zadnje pojavljivanje Melanije Knavs-Trump izazvalo je brojne komentare na društvenim mrežama, a najreprezentativnija je opaska američke modne urednice Anne Bratskeir: „Izgledala je ponosito i sigurno ali ako je nastojala podržati američke kreatore, mogla je odjenuti dostupnu opravu!

Džana Mujadžić

Komentari