Stilistica otkrila s kim je u Hollywoodu najteže surađivati

45
CANADA - APRIL 01: European designers have given warm full wools an exciting splash of color. Above; kints from Sonia Rykiel; right; pants ensemble from Claude Montana. [Incompete] (Photo by Bernard Weil/Toronto Star via Getty Images)

Bivša holivudska stilistica Tamaran na TikToku progovorila je o  slavnih dama s kojima je radila u devet godina modne karijere.

Carrie Underwood i Selene Gomez ostale su joj u lijepom sjećanju, no par celebrity dama nikako joj nisu sjele. Neugodno iskustvo imala je sa svojom inače omiljenom glumicom Marisom Tomei. Osim što stalno kasni, jedva ju je i pozdravljala, a i jela je jogurte dok je isprobava skupocjene haljine. Također, ističe kako je Marisa jako izbirljiva što se tiče odjeće pa je brojne odjevne komade morala vratiti ili prepravljati do savršenstva.

2019 Film Independent Spirit Awards – Red Carpet, Santa Monica, USA – 23 Feb 2019
Mandatory Credit: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP/Shutterstock (10117930i)
Marisa Tomei arrives at the 34th Film Independent Spirit Awards, in Santa Monica, Calif
2019 Film Independent Spirit Awards – Red Carpet, Santa Monica, USA – 23 Feb 2019

Nije joj se dopala ni diva Jennifer Lopez za koju je izjavila sljedeće:

Nju poznajem godinama, a postoji razlog zašto ne može zadržati krojačicu. Dok razgovarate s njom, ne smijete gledati u nju.

Nije joj sjela ni Jessica Alba za koju tvrdi da je neljubazna, da trlja humus u svoje haljine te da igra psihološke igrice.

jessica alba

Katherine Heigl, zvijezda serije Uvod u anatomiju također na nju nije ostavila impresivan dojam.

Kad bi 2020. bila osoba, to bi bila ona. Prijatelji koji su radili s njom rekli su mi da je jako teška osoba i da je stalno ljuta, komentirala je Tamarin.

Najgore ocjenjena glumicu po njenom mišljenju je Alexis Knapp s kojom je imala najgore iskustvo.

Neki ti slavni odmah plate, s nekima se moraš natezati, a neki misle da ne moraju platiti. Jedna od zadnjih je Alexis Knapp. Kad smo isprobavali haljinu, jela je čokoladnu tortu. Komadići su pali na haljinu i pogodite tko je to morao očistiti? Za nju sam posudila 1300 dolara vrijedan nakit za koji je kasnije tvrdila da ga ne može naći. Kad je moj šef pitao kad će platiti, odgovorila je: ‘Zar vam moram platiti?

knapp

Cijeli video u kojem komentira celebrityje pogledajte na ovoj poveznici.

Komentari