Sportsko-urbana odjeća novi je modni hit

93
Adidas tenisice

Za slijedeće izdanje Super Bowla koji se za nekoliko dana organizira na Mercedes-Benz igralištu u Atlanti, marka Adidas se ujedinila sa japanskim streetwear labelom A Bathing Ape, poznatijim po nazivu BAPE. Zajedno predstavljaju “capsula” kolekciju posvećenu američkom nogometu, spajajući performans s urbanom kulturom odijevanja.

Nije prvi put da brand sa tri trake djeluje sa BAPE-om, ali se aktualno radi o kompletnoj kolekciji: nogometnim kopačkama, tenisicama za trčanje, odjeći, modnim dodacima pa čak i sportskoj opremi! Svi proizvodi povezuju sport sa streetwear kulturom, bliskoj BAPE-u.

Ostvarena u ograničenom izdanju, kolekcija ističe ikonsku, japansku “camo” u dvije harmonije boja, sa motivom “Adidas Football i Adidas“. Sadrži najnovije, kramponirane cipele Adizero 8.0, UltraBoost za trčanje. Ljubitelji sportskog načina odijevanja  pronaći će majice i jakne sa kapuljačama, tajice, zaštitne kaskove i razumljivo, amblematične lopte za američki nogomet.

Svi ostvareni proizvodi kolekcije “capsula”, sa magistralno spojenim umijećima dva veoma različita branda, moći će se nabaviti “na liniji” i u prodavaonicama dva labela od 3 veljače.

Džana Mujadžić

Komentari