Šibenčanka Marta Malenica predstavnica Hrvatske na svjetskom izboru World Top Model

53

Marta Malenica, predstavnica je Hrvatske na svjetskom izboru  World Top Model koji se ove godine održava u prijestolnici mode, Milanu. Zajedno s predstavnicama Makedonije, Crne Gore, BiH, Slovenije i Srbije a pod vodstvom Sandre Šerbec, vlasnice licence za tih šest država već se nalazi na pripremama i s nestrpljenjem očekuju dan finala.

Marta, članica modne agencije Leona iz Šibenika, će se tako u Milanu natjecati s 50-tak modela  iz cijelog svijeta, a sudeći po dosadašnjoj uspješnosti hrvatskih modela na tom natjecanju, u Hrvatskoj i rodnom Šibeniku je očekujemo s lentom. Naime, u zadnjih nekoliko godina predstavnice Hrvatske, pobjednice izbora World Top Model Croatia ostvarile su visoke plasmane na tom svjetskom natjecanju.(Dea Maretić –prva pratilja (2015.) i Lara Spajić-pobjednica WTM 2016.)

U Milanu, 9. prosinca 2018. će se održati  28. izbor za World Top Model na kojem će se predstavnice 50-tak zemalja svijeta boriti za ugovor vrijedan 200.000€ koji se potpisuje s jednom od vodećih svjetskih, modnih agencija, Major Model Management, koja ima svoje podružnice u preko 20 svjetskih modnih metropola.

Vlasnica licence za Hrvatsku, Sandra Šerbec, izuzetno je zadovoljna i vrlo ponosna na dosadašnje uspjehe modela pod okriljem njene licence.                                                  “Ovdje na pripremama u Milanu primjećujem da su sve djevojke izuzetno lijepe i samouvjerene i pokazuju visoku razinu manekenskog umijeća, vrlo su profesionalne  pa će stručnom žiriju biti iznimno teško odabrati najbolju U žiriju će biti gosp. Guido Dolci, vlasnik modne agencije MAJOR model management , predstavnici modnih agencija iz nekoliko zemalja svijeta, dizajneri i osobe iz modnog svijeta. Sam finalni izbor uvijek prate i scauti raznih modnih agencija iz Europe i Amerike. Tako da sve djevojke imaju se priliku predstaviti u najboljem izdanju i možda im se ukaže prilika i za rad u nekoj od tih agencija. Kao vlasnica licence za Hrvatsku i ostalih 5 država iz regije iskreno se nadam i priželjkujem  veliki uspjeh za neke od modela pod mojom licencijom.”
Nadamo se  da će taj veliki uspjeh napraviti naša Hrvatska predstavnica Marta Malenica te da je ovo samo početak njene uspješne karijere i da će vrlo skoro sigurnim koracima koračati rame uz rame s mnogim priznatim i poznatim osobama iz svijeta mode.

Komentari