Rihanna slavi ženske obline: “Nisam građena kao Viktorijina anđelica, ali se svejedno osjećam lijepo“

115

Popularna pjevačica Rihanna (30) objavila je ranije ove godine prvu kolekciju vlastitog donjeg rublja za sve siluete ženskog tijela, Savage x Fenty. Za novu kampanju Rihanna je pozirala s kako kaže nekoliko kilograma viška. U donjem rublju s motivima tropskog cvijeća, pjevačica je zablistala kao nikada do sad i prikupila puno pozitivnih komentara obožavatelja.

U Rihanninoj kolekciji možete pronaći preko devedeset komada zanimljivog donjeg rublja. Poseban naglasak kolekcije svakako je slavlje ženskih oblina pa se tako u novoj kampanji odlučila slikati i promovirati zdrave obline.

Priznaje, u zadnje vrijeme je i ona dobila nekoliko kilograma viška i nije građena kao Viktorijina anđelica, ali važno se je znati nasmijati na vlastiti račun. Zna kada se osjeća debelo, a kada je smršavila i prihvaća se u obje varijante. Poručuje kako je svako tijelo na svoj način lijepo i kako je važno osjećati se samopouzdano, a mali saveznik u tome može biti ova genijalna nova kolekcija donjeg rublja Savage x Fenty.

Komentari