Predstavnica BIH Adna Zrno pobijedila na svjetskom izboru modela World Top Model, naša Marta Maleni zauzela 6 mjesto

68

Adna Zrno napravila je jedan od najvećih uspjeha bosansko hercegovačkih modela. Na svjetskom izboru World Top model koji se održao 9. prosinca 2018. u prijestolnici mode, Milanu Adna je osvojila titulu World Top Model 2018.

Sedamnaestogodišnja Adna, inače pobjednica izbora World Top Model BIH, među 40 finalistica iz cijeloga svijeta zapanjila je modni svijet i svojim jedinstvenim pristupom, izuzetnom samouvjerenošću i samopouzdanjem, znanjem i izgledom doslovno pomela svoju konkurenciju.

Pobjedom na tom prestižnom natjecanju modela osigurala je ugovor u vrijednosti od 200 tisuća eura s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija MAJOR Model Management iz Milana. Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i SAD-a, priznati talijanski dizajneri i osobe iz modnog svijeta . Mjesto prve pratilje osvojila je djevojka, model iz Tajlanda (Champayong), dok je model iz Bjelorusije osvojila titulu druge pratilje.

Hrvatska predstavnica Marta Malenica ušla je u Top 10 model (6) i time ostvarila veliki rezultat.

Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i Amerike, priznati talijanski dizajneri i osobe iz modnog svijeta. Predsjednik žirija bio je Guido Dolci, vlasnik modne agencije Major model management iz Milana.

Ovim velikim uspjehom hrvatske predstavnice na svjetskom natjecanju možemo biti zahvalni i Sandri i Robertu Šerbec, vlasnici licencije i organizatoru za Hrvatsku, BiH. Crnu Goru, Makedoniju,Sloveniju i Srbiju koji su u predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu napravili doista pozitivan pomak. Svojim dugogodišnjim radom i uspješnom suradnjom sa svim modnim agencijama, ponovno su pokazali da naši modeli doista pripadaju u vrh svjetske mode.

Ovom pobjedom na svjetskom izboru, mlada Adna, ali sigurni smo i naša Marta otvorile su si vrata svjetskih modnih pista i sigurni smo da je ovo samo početak njihove daljnje vrlo uspješne karijere u svijetu modelinga.

.

 

Komentari