Poznati glazbenici uskočili u “gentlemenski” izgled

38

Popularna riječka rock grupa “Jonathan” ne osvaja samo svojom glazbom, već i stajlingom. Za nastupe kažu da im je odjeća vrlo bitna jer kad se nađu na pozornici, to je prije svega svečan trenutak koji zahtijeva istu takvu odjeću.

Stoga su dečki iz Jonathana bili savršeni kandidati za modnu kampanju dućana Mondo Uomo. Od njih petorice najbolje se, kažu, u ulozi manekena snašao gitarist Tomislav Radinović Tom, koji se bez problema unio u novu ulogu.

Bend se nedavno vratio s američke turneje, a sljedeće godine planiraju novo putovanje, otkrivaju za Tower Lifestyle Magazine. Za Riječane nastupit će najesen na Zametu u sklopu humanitarnog koncerta u organizaciji udruge Portić “I ti možeš uljepšati nečije snove”. Možda se pojave u svojem novom outlooku, u kojem se pojavio i Mr. Mrle iz Leta 3.

Zanimljivi glazbenici i elegantna odijela zasigurno krase novu kampanju Monda Uoma. Gitarist Jonathana Darko Petković otkrio je da su Amerikanci komentirali za njih da su “too stylish for Croatians”, stoga će s novim odijelima nastaviti tradiciju.

 

 

Komentari