Novootvoreni riječki dućan vintage odjeće odličan je lijek protiv siječanjske depresije!

1385

Grozite se uniformiranosti, želite biti svoji, drugačiji. U potrazi ste za odjećom ili posebnim modnim detaljima iz vremena kada se u kreaciju, odabir materijala i konačno izradu trebalo utkati puno sati truda i rada. Silno želite odjeću s dušom, modne detalje s pričom.

Prava adresa za ispunjenje vaših želja je novootvoreni „Vintage room“ u Rijeci, na Trgu M. Vlačića Flaciusa.

Vlasnica ove šarmantne trgovine Sandra Vertel Palmić odlučila je Rijeci ponuditi nešto novo, a ideja se rodila iz ljubavi prema „old school“ stvarima.

Suprug i ja dijelimo strast prema stvarima s patinom. Ovdje nudimo pravu vintage robu od 60-tih do sredine 90-tih godina. U planu nam je ponuda nove retro odjeće. Robu nabavljamo iz Engleske, Nizozemske, Italije, uglavnom iz Europske unije. Englezi osobito njeguju tu kulturu, organiziraju sajmove, imaju brojne vintage trgovine“, kazala nam je Sandra Vertel Palmić .

Odlična, dead stock roba, nikad nošena, roba sa zaliha, stiže iz Italije. Imaju izvrsne veletrgovine vintage robe“, kaže Sandra Vertel Palmić.

Prve reakcije Riječana na “Vintage room” su odlične, ljudi dolaze, zainteresirani su.

U planu joj je i Internet prodaja, veli Sandra. U ponudi  je ženska i muška odjeća, modni dodaci, torbice, naočale, stare ploče, a Sandrina ideja je s vremenom u ponudu staviti i poneki komad namještaja.

U moru umjetnih materijala prava su senzacija kaputi od čiste vune i drugi gotovo zaboravljeni prirodni materijali kakvih ima u ponudi „Vintage rooma“. Ipak, ako se nadate krznenim kaputima ili krznenim modnim dodacima, zaboravite, toga u “Vintage roomu” nema, što od srca pozdravljamo.

Vlasnica razmišlja i o malome iskoraku iz trgovine na Trg M. Vlačića Flaciusa, Riječanima poznat i kao Čajni trg.

Kada zatopli, možda na trgu pokrenemo i mali buvljak, sajam, vidjet ćemo, otkriva nam Sandra Vertel Palmić

Otvoreni smo za primanje odjeće, već ima upita na Facebooku. Pravo krzno ne otkupljujemo“, napomenula je  Sandra Vertel Palmić.

Vintage room“ otvoren je radnim danom od  10 do 18 sati i subotom od 9 do 13 sati.   

Komentari