Mate Rimac kao odlična reklama za Varteks odijela

305

Mate Rimac hrvatski je inovator, jedan je od najpoznatijih poduzetnika, osnivač i direktor tvrtke Rimac Automobili te svakako jedna od osoba koju mnogi u Hrvatskoj smatraju uzorom.

Nedavno se okušao u ulozi modela za Varteks odijela i moramo priznati odlično se snašao, a o tome u prilog govore mnogi pozitivni komentari ispod posta na Facebook stranici hrvatske modne kuće Varteks.

”Nesavršeni muškarci u savršenim odijelima: Mate Rimac, inovator i poduzetnik. Zahvaljujemo Mati što za sastanke s najmoćnijim ljudima autoindustrije bira odijela Varteks! Vrhunska odijela sjajno pristaju uz najbolje aute!”, piše iznad Matine slike.

Slika Mate u Varteks odijelu kako pozira ispred auta, odmah je izazvala lavinu pozitivnih komentara. ”Ovakve ljude zelimo vidjeti kao zastitna lica nasih domacih brendova!” – N.G.N.
“Eto, Mate nosi Varteks, a hrvatska nogometna reprezentacije ne. Bravo Mate!” – Đ.D.

Nesavršeni muškarci u savršenim odijelima: Mate Rimac, inovator i poduzetnik. Zahvaljujemo Mati što za sastanke s…

Objavljuje VarteksNedjelja, 13. siječnja 2019.

Svaka čast Varteksu koji se obratio Mati i u njemu prepoznao idealnu priliku za promociju svojih odijela. Osim neopisivo velike pozitivne energije kojom neprestano zrači, Mate je u Varteks odijelu, složit ćete se, jakooo zgodan!

Komentari