Lakovi za nokte koji su apsolutni must have ove sezone

2189

Jedna od najboljih stvari koje vežemo sa hladnijim danima, naravno iza blagdanskih popusta, slojevitog oblačenja i mekanih pulovera, svakako je zamjena nježnih svijetlih nijansi laka za nokte za one zavodljive, tamne, zimske nijanse.

Govorimo o baš onim bojama lakova za nokte koje odlično pristaju uz oversized pulovere i kapute, ili seksi haljine i sjajne torbice za večernje izlaske. Kako se temperature sve više spuštaju i lagano već ulazimo u hladno doba godine, najbolje je da s vama podijelimo trendi boje lakova za nokte koje će se proslaviti ovu zimu.

Zagasito ljubičasta
Za proljeće i ljeto rezervirane su svijetlije ružičaste i ljubičaste varijante dok je za zimu ova zagasito ljubičasta pravi must have.

Nude
Lijepo oblikovani nokti u nude nijansama uvijek izgledaju fantastično na ruci i uz razne outfite. Pripazite samo prilikom odabira nijansi – ton kože i boja laka moraju odgovarati.

Siva
Što je jesen bez sive boje? Posebna nijansa sive popularna i ove sezone svakako je ona s primjesom ljubičaste boje.

Šljokice
Šljokice na noktima su definitivno najveći hit ove hladne sezone. Možete ih pronaći u svim nijansama i kombinirati samo na nekim prstima ili nanesite na sve pa uskladite uz jednostavnije komade odjeće.

Petrolej
Ova nijansa idealna je za sve tipove kože. Osim što će se slagati uz vaš ten, idealno pristaje i svim odjevnim kombinacijama. Petrolej vješto žonglira na crti između mladenačke nevinosti i uredske ozbiljnosti.

Komentari