I treći Vogue u Novalji! Fotografije za novo izdanje modne “Biblije” nastale na rajskoj plaži Maline u Metajni

125
Foto/TZ Novalja

Nestvarna ljepota krša u dodiru s morem Novalju čini magično privlačnom destinacijom za razna snimanja. Kamena ornamentika nalik paškoj čipki u dodiru s morem prirodna je kulisa kojoj se ne može odoljeti. Upravo zato dogodio se još jedan Vogue u Novalji.

vogue
Foto/TZ Novalja

 

Fotografije za treće izdanje modne „Biblije“ snimane su na plaži Maline u Metajni  i hotelu Joel. Nakon ukrajinskog i latinoameričkog Vogue-a, atraktivnost i nevjerojatna fotogeničnost Novalje privukla je i portugalski Vogue!

Fotografije za novo, lipanjsko izdanje modnog editorijala  pod nazivom „Teoria das Farmas“ snimane su na rajskoj plaži Maline u Metajni i hotelu Joel našeg Vatrenog Dejana Lovrena. Autor fotografija je mladi, talentirani fotograf Jakov Baričić, poznato ime u hrvatskoj i svjetskoj modnoj industriji.

vogue1
Foto/TZ Novalja

 

Novalja i ostali dijelovi Paga neobično su atraktivni i privlačni za snimanje raznih vrsta spotova i ostalih oblika sedme umjetnosti. Osim što je popularno turističko odredište, Novalja je sve popularnija destinacija za snimanje reklama domaćih i svjetskih modnih brendova, najviše klase autoindustrije i popularnih filmskih serijala. A prema izboru brojnih hrvatskih i svjetskih turističkih magazina, plaže u Metajni nalaze se među najljepšima i najatraktivnijima u Hrvatskoj”, kazala je direktorica Turističke zajednice grada Novalje, Marina Šćiran Rizner.

novalja
Foto/Visit Novalja

I nije Vogue jedini očaran prirodnim divotama Novalje. Nizala su se ondje brojna snimanja, reklame modnog brenda Rock Filius kojeg potpisuje jedan od najomiljenijih Vatrenih, nogometni reprezentativac Dejan Lovren,  novi TV spot za Sberbank u kojem je Lovren glavni protagonist, snimao je ondje i slovenski Elle.

Oduševljen ljepotama Hrvatske Danni Moder, suprug glumice Julije Roberts, prošle je godine odabrao upravo novaljske plaže za snimanje filma „Ibiza“. Novalja postaje kulisom i u filmu Oskarovca Gabrielea Salvatoresa “Strangers in Paradise”.

Novalja privlači i poznate svjetske brendove auto industrije – nakon Rimac automobila, BMW-a, Porschea, ondje je snimljena i nova reklama za Citroen vozila. Ljepote Novalje  očarale su proizvođača limitiranih američkih Triumph motocikala. Vizure Žigljena, Metajne i nestvarno lijepih Lunjskih maslinika krasit će i atraktivni katalog japanskog Canona.

Novalja je u samom vrhu poželjnih destinacija za razna filmska i reklamna snimanja. Vrijeme je da se i službeno objavi – Novalja i sedma umjetnost vole se javno!

Komentari