Brand “Le Luco” slavi pariški vrt Luxembourg

249

Koliko se često događa u pariškoj, modnoj sredini, marka “Le Luco” je nastala zahvaljujući jednom susretu.

Hélène Carrence, dizajnerica i kreativna direktorica je strašna pobornica “čistih linija”! Nathalie Colas predsjednica i marketinška direktorica posjeduje dar za inovaciju.

Obje su smjele i hrabre, proročanskog duha pa znaju kako se ostvaruje modni uspjeh. Shvatile su da ih zajednički smisao za lijepo i kvalitetno može daleko odvesti pa su odlučile lansirati torbice nazvane “Le Luco”, po nadimku koji stanovnici lijeve obale Grada svjetlosti daju čuvenom vrtu Luxembourg.

luco

Aktualnih šest modela predivnih torbica koje se cijene od 660 do 1200 eura, ručno su stvorili francuski obrtnici visoke mode.

Nijanse podsjećaju na prirodne tonove: oker, smeđe, puderasto roza…a torbice su dobile funkcionalna imena “Court Carré”/Kratko četvrtasto/, minimalističkog stila, četvrtaste i polivalentne sa tri nastavka.

7Accessoires1

Izrazito geometrijski model, piramidalan i arhitektonski”Totem” je jednostavan, posebnog profila i jako ravan. “Ravnoteža”  odražava parišku eleganciju, a “Morning Run”je terenski model dinamičnog duha.

7Accessoires2

Zabavni naziv torbice “Veliki Široki” dolazi od njezine prostranosti ali i okolnosti da nalikuje jedrenjacima koji plove najvećom, središnjom fontanom poznatog vrta.

Sve torbice  branda “Le Luco” su pomno osmišljene tako da odgovaraju oblicima tijela. Skoro su bestežinske, sofisticiranih prošiva i rafiniranih prošiva. Sačuvale su osobitost ruke koja ih je ostvarila.

Džana Mujadžić

Komentari