Borboleta X ULTRA_ULTRA Europe 2019 predstavlja novu fashion kolekciju

60

Sunce, ljeto i more! Vrijeme je festivala, a to znači i vrijeme festivalske mode. Pravi fashionisti ne shvaćaju ovo olako, a rezultat njihove kreativnosti i maštovitosti vidjet će se uskoro i na festivalu ULTRA Europe, kad će razigrane i mladenačke modne kombinacije ispuniti stadion Park Mladeži.

Za sve ljubitelje mode, stiže najnovija atraktivna kolekcija odjeće te brojnih modnih dodataka s potpisom festivala, a priču o prijateljstvu, glazbi i ljetu, u posebnoj modnoj kampanji snimljenoj nedavno u Zagrebu, ispričali su poznati hrvatski modeli Luna Valas, Paula Puškaš te Drago Pezić. Svaki pravi trendsetter teško da će moći odoljeti i novoj kolekciji Borboleta narukvica, nastaloj u suradnji s ovim festivalskim brandom.

Kolekciju ULTRA Europe 2019 čini odjeća namijenjena djevojkama i mladićima, a moći će se kupiti atraktivne majice, hudice, haljine te hlače u kojima će ovogodišnji festivalski styling biti još odvažniji. Tu su i brojni dodaci poput naočala, narukvica, privjesaka i kapa koje će ujedno biti i najbolja uspomena na trenutke provodene na najvećem međunarodnom događanju u Hrvatskoj.

Modna kampanja snimljena je na ulicama Zagreba, a poznati modeli stali su pred objektiv Nike Goge. Šminku potpisuje Žana Kožul dok se za frizure pobrinuo frizerski salon Opium.

Osim najnovije modne kolekcije, festival ULTRA Europe može se pohvaliti još jednom uspješnom suradnjom. U suradnji s jedanim od najpoznatijih svjetskih brandova Borboleta, osmišljena je posebna edicija prepoznatljivih narukvica. Riječ je o ručno izrađenom nakitu koje krasi srce s logom festivala, a moći će se kupiti u raznim ljetnim bojama. Priča o Borboleti je priča o prijateljstvu, ljubavi i sreći, a vrijednosti su to koje i ULTRA Europe uspješno širi već sedam godina. Neke od poznatih klijentica i ljubiteljica ovog branda su Kendall Jenner, Paris Hilton, Kate Hudson, Lena Perminova, Camelia Huls i Despina Petrić, a posebna ULTRA kolekcija zasigurno će već ovog ljeta naći brojne poklonike.

Posebna edicija narukvica moći će se kupiti na svim službenoj web stranici http://www.borboleta.co/, prodajnim mjestima i dućanima Borboleta kao i na prodajnim mjestima festivala ULTRA Europe.

Komentari