Dan za pamćenje! Osam trendova na vjenčanjima koje ćete ovoga proljeća često viđati

1035
vjenčanje buket poljskog cvijeća
Photo: Pinterest

Ako odlazite na jedno ili više vjenčanja ove godine, ili pak planirate vlastito, vjerojatno ćete primijetiti nekoliko glavnih trendova. Od kreativnih svjetlosnih instalacija pa sve do visećih cvjetnih aranžmana, mnogi parovi odlučuju se za moderne, zabavne i personalizirane dodatke na njihov veliki dan.

Ovog proljeća tako bi vrlo često mogli vidjeti slamnate košarice, stoliće, stolice i druge ukrase koji prostoru daju dodatan boho štih. Najčešće takvi ukrasi odgovaraju s crvenkasto-smeđim, svijetlo narančastim i metalik bojama.

drvene fotelje vjenčanja
Photo: Pinterest

Parovi također biraju puno kreativnija rješenja za rasvjetu prostora. Viseći lampioni obogaćeni cvijećem stvaraju vrlo romantičan i bajkovit ugođaj. S ovim trendom jednostavno ne možete pogriješiti.

bicikla vjenčanje
Photo: Pinterest

Vintage ukrasi poput pisaćih strojeva, radija, starih automobila, ručnih ogledala i sličnih predmeta na suvremenim vjenčanjima dodaju toplinu i šire ugođaj klasičnih vjenčanja iz prošlosti.

vjenčanje u šumi
Photo: Pinterest

Vjenčanja se iz velikih balskih dvorana i hotelskih predvorja sele na opuštene, romantične lokacije poput zanimljivih lokacija u šumi, a ostatak ceremonije i slavlje seli se na razne stancije s bazenima.

frizura s ukosnicom vjenčanje
Photo: Pinterest

Mnoge mladenke ovog proljeća odlučit će se za svečane frizure ukrašene svjetlucavim ukosnicama, kopčama i raznim drugim dodacima poput cvijeća i perlica. Takva frizura istodobno je svečana, ali i također može imati opušteni i minimalistički izgled ukoliko se kosa raspusti u opuštene valove ili niske opuštene punđe.

vjenčanja zid za slikanje
Photo: Pinterest

Budite spremi da ćete vidjeti puno zelenih zidova od žive mahovine i ostalih biljaka, vrlo fotogeničnih za slikanje s mladencima.

torta vjenčanje
Photo: Pinterest

Manje tradicionalnih kolača, više simpatičnih modernih verzija poput torti od palačinki ukrašenih voćem.

vjenčanje bar
Photo: Pinterest

Umjesto klasičnih posuda s vodom i boci alkohola, očekujte alkoholna pića poslužena u voćnim zdjelama, koje će razveseliti apsolutno sve prisutne.

 

Komentari