4 modna trika za vitkiji izgled

Kada vam je potrebno izgledati što bolje znajte da se uvijek možete poslužiti ovim trikovima

155

Svi smo mi željni vitkog izgleda pa makar i ako to znači onih tipičnih „samo da mi je 5kg manje“. Što ako vam kažemo, kako je moguće izgledati vitkije ako se držite ovih nekoliko savjeta? Pročitajte savjete u nastavku i već prvom prilikom isprobajte jesmo li u pravu!

Gola ramena
Bilo da je riječ o haljinama, majicama, topovima ili kombinezonima, gola ramena odlična su pri skrivanju ostalih dijelova tijela, recimo trbuha. Samo pripazite da takav komad odjeće nema izražene volane.

Duboki izrez
Duboki izrez osim što je sexy, savršeno izdužuje vašu figuru. Potrebno je samo pripaziti koliko je on dubok kako ne bi bio previše vulgaran. Najbolje je izabrati V izrez, koji ima nekoliko odličnih učinaka, izdužuje vrat, lice je zbog njega tanje i podiže pozornost s ostalih dijela tijela na gornji, koji tada vizualno djeluje sitnije.

Visoki struk
Hlače i suknje visokog struka najbolje je što možete učiniti za svoj donji dio tijela. Ako u svom ormaru nemate barem jedne palazzo hlače predlažemo vam da ih nabavite. Vjerujte znamo iz iskustva Osim što vas svojim lepršavim dizajnom hlade tijekom toplih dana, savršeno produljuju i stanjuju noge te tako cijelu siluetu čine puno profinjenijom i vitkijom.

Odjeća na preklop
Haljine popularnog naziva „wrap dress“ savršene su za odlazak na posao. Kako je u zadnje vrijeme veoma popularan ovaj trend, možete naći puno predivnih primjeraka u trgovinama. Ako se ne osjećate dobro u haljinama uvijek možete uzeti za alternativu i kombinezon.  Ovakvi komadi naglašavaju struk, istodobno prikrivaju trbuh, definiraju i oblikuju figuru te vizualno izdužuju noge.

Komentari