Fashion nights po prvi puta u beach baru Thala u Novom Vinodolskom: Revije nosile aktualna Miss Primorsko-goranske županije i Miss Grada Zagreba

87
Fashion nights novi vinodolski

U novootvorenom beach baru Thala u Novom Vinodolskom održana je modna večer pod nazivom Fashion nights koja je samo smo za ovu priliku iz Zagreba stigla na predivan Kvarner. Pod pokroviteljstvom TZ Novog Vinodolskog, Dida Bože i Fitoarome našim i  stranim turistima predstavljeni su radovi vrijednih ruku naših domaćih dizajnera odjeće i modnih dodataka.  Posjetitelji su imali priliku vidjeti ljetne kolekcije dviju domaćih dizajnerica Ive Brukete iz Križišća -nakit Infinity te dizajnerice Milene Jurmić iz Novog Vinodolskog -brand Svjetlost u krpici te multibrand store Calico iz Zagreba čije modele možemo pronaći i u trgovini Ocean u Crikvenici i Tvornica naočala.

Modne revije su nosile aktualna Miss Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije – Lana Krnić i aktualna Miss Grada Zagreba – Lucija Begić.

”Modom i ljepotom spojili ove naše dvije županije i uživali u toploj ljetnoj večeri” rekla nam je Iva Loparić Kontek organizatorica revija Fashion nights i direktorica Miss Grada Zagreba za Miss Hrvatske.

Partneri od Fashion nights su i Humane zvijezde Hrvatske, a njihov stalni član pjevač Amir Kazić Leo na početku revije najavio je humanitarnu utakmicu koja će se odigrati 09.09.na nogometnom terenu u Novom Vinodolskom za udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju Novi korak.

Miss PGŽ i Miss Grada Zagreba Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić Fashion nights novi vinodolski Miss Grada Zagreba Lucija Begić Iva Loparić Kontek i Amir Kazić Leo Amir Kazić Leo Iva Bruketa i Infinity Lana Krnić, MISS PGŽ Fashion nights novi vinodolski Fashion nights novi vinodolski Amir Kazić Leo Fashion nights novi vinodolski Fashion nights novi vinodolski

FOTO: Josip Čekada

Komentari