Farmer uzgojio bundevu od 400 kila i pretvorio ju u čamac!

32

Snovi dolaze u mnogim oblicima. Za Justina Ownbyja njegov je san bio uzgojiti divovsku bundevu. Nedavno se njegov najluđi san konačno ostvario.

Prema lokalnoj Chattanooga stanici WTVC, farmeru iz Clevelanda, Tennessee proveo je posljednje četiri godine slijedeći svoj san o uzgoju bundeve čudovišta.

Kao i svaki drugi ambiciozni cilj, uzgajanje ogromne bundeve zahtijeva puno posla – i, u slučaju Ownby, posebno sjeme bundeve. Uspio je dobiti sjeme od rekordne bundeve uzgojene u državi. Sa nevjerovatnih 700 kilograma, ta je bundeva osvojila titulu najveće bundeve u Tennesseeju prošle godine.

Ali ove godine, red je bio na Ownbyu. Naoružan svojim posebnim sjemenom, farmer je odmah krenuo na posao. Sjeme je posadio u svibnju i nježno se brinuo o njemu, gotovo poput oca koji je odgajao sina.

“Odabrao je mjesto na kojem je voda lako otjecala, održavajući je hladnom u vrućim danima, držeći je hidratiziranom”, rekla je njegova supruga Christin za WTVC. Dodala je da je, umjesto da uzgaja nekoliko bundeva kao što bi to obično radio, ove godine suprug svu  energiju usredotočio na divovsku bundevu koja raste na njihovoj farmi. Sav taj naporan posao isplatio se na kraju. Teži gotovo pola tone, to je sigurno najveća bundeva koju je obitelj ikad proizvela.

In case you were wondering what we did with that giant pumpkin…. The second video is a must watch!

Objavljuje Christin OwnbyPonedjeljak, 21. listopada 2019.

Komentari