Drugačije je lijepo: Lady Gaga izdaje kolekciju odjeće

23
Izvor: Screenshot Instagram

Lady Gaga udružila se s Versaceom kako bi proslavila Pride i 10. godišnjicu svog albuma Born This Way s ograničenom kolekcijom odjeće.

Tridesetpetogodišnja superzvijezda obratila se Instagramu kako bi podijelila vijest. Trideset posto prihoda od prodaje ići će zakladi Gaga Born This Way, a linija ima za cilj podržati zajednicu LQBTQ + i mentalno zdravlje.

“Versace je uvijek bio vođa. Oduvijek su Gianni, Donatella, Allegra slavili prekrasne boje ljubavi koje nosimo u sebi i dijelimo ih s drugima. Svi smo različiti, ali drugačije je lijepo. Hvala Donatelli na podršci zajednici LGBTQ + mentalno zdravlje i desetoj godišnjici Born This Way”, napisala je Gaga.

Privlačna beretka prodaje se za 350 dolara, a crno-bijele majice Born This Way x Versace prodaju se za 250 dolara. Uz to, prodaje se i posebna replika kožne jakne Versace od 20.000 američkih dolara koju je pjevačica nosila na svojoj turneji Born This Way Ball također će biti na aukciji putem Omaze.com. Nova verzija jakne, za čiju je izradu u Versaceovom modnom ateljeu u Milanu trebalo 400 sati, bit će jednako upečatljiva kao i original.

Natječaji za prilagođenu odjeću – za koju je trebalo 400 sati – službeno se zatvaraju 30. lipnja, a pobjednik će biti objavljen 14. srpnja.

I slavlje ne prestaje s luksuznim odjevnim predmetima. Ranije ovog tjedna Gaga je najavila da će 18. lipnja na zadovoljstvo svojih obožavatelja objaviti posebno izdanje svog albuma iz 2011. godine.

23. svibnja dugogodišnjoj LGBTQ saveznici također je uručen ključ grada zapadnog Hollywooda u čast njezinog dugogodišnjeg aktivizma. Uoči Mjeseca ponosa, “Born this way” naslikan je na Robertson Blvd-u, a sama pjesma proglašena je himnom zajednice.

Izvor: Daily Mail

Komentari