Dnevni boravak grada – U Puli otvoren Max City, najveći trgovački centar u Istri!

102

Više od 60 trgovina, ugostiteljskih objekata i dodatnih sadržaja svoja je vrata otvorilo svečanim otvorenjem Max City trgovačkog centra.

Prigodni program započeo je u 10,30 sati kada se brojnom okupljenom mnoštvu na glavnom ulazu u centar obratio Šajeta zaželjevši im dobrodošlicu, a potom i otpjevao pjesmu uz veselu podršku publike.

Velikom broju okupljenih obratio se Stevan Muidža, direktor trgovačkog društva Max City. „26. srpnja 2017. godine  prilikom polaganja kamena temeljca, najavili smo otvaranje na dan 8. studenog 2018. godine – i evo nas, danas otvaramo Max City!“ kazao je direktor Muidža.

Posebno je zahvalio investitorima, gradu Puli, gradonačelniku Borisu Miletiću, Gradskom vijeću i gradskoj upravi, ali i svim partnerima, dobavljačima i izvođačima radova koji su sve završili u zadanim rokovima, zakupnicima te kupcima.

Direktor trgovačkog centra Max City Emanuel Bakić zahvalio je na ukazanoj prilici da vodi najveći trgovački centar u Istri, istaknuvši da se upravo u Max Cityju neki od brendova po prvi put otvaraju.

Max City nije samo naš centar, to je centar svih nas i potrudit ćemo se da postane više od mjesta za shopping, da postane mjesto okupljanja, zabave i gastronomije. Da postane dnevni boravak grada“, kazao je Bakić.

U ime Grada Pule svečanom otvaranju nazočio je zamjenik gradonačelnika Robert Cvek koji se zahvalio investitorima što su  u Puli prepoznali potrebu i priliku za izgradnjom ovako reprezentativnog trgovačkog centra te je izrazio  zadovoljstvo novim sadržajem u gradu, gdje će građani Pule i Istre moći naći ono što im je potrebno u svome gradu, u svojem mjestu. Posebno je istaknuo zadovoljstvo time što će se u centaru zaposliti 500-tinjak ljudi što drži  najvažnijim povodom otvaranja trgovačkog centra.

Nakon svečanog otvorenja i prigodnog rezanja crvene vrpce Max City je otvorio vrata brojnim okupljenima koji su jedva dočekali u brojnim objektima.

U večernjim je satima Max City posjetiteljima poklonio koncert grupe Vatra a dar  iznenađenja  na dan otvorenja priredio je i Cinestar, akciju 1+1, s kupljenom jednom kartom druga je gratis.

Jutarnji dio programa u petak posvećen je djeci, roditelji ih mogu prepustiti voditeljima u kreativnoj dječjoj radionici Happy City od 10 do 12 sati, a u popodnevnom terminu, od 19 sati održat će se modna revija u kojoj se predstavljaju neki od brendova iz Max Cityja.

U subotu je dječja radionica Happy City u popodnevnom terminu od 17 do 19 sati, a nastup Zbora Zaro i dječju modnu reviju posjetitelji Max Citya mogu pogledati u 11 sati. U nedjelju je na programu dječja predstava i radionice za djecu, a cijeli program traje od 10 do 12.30 sati.

Svi posebni programi povodom otvorenja održavaju se na etaži P1 i besplatni su! Iz Max Citya pozivaju građane da se pridruže u slavlju i ujedno ih mole za strpljenje i razumijevanje u prometu. Radno vrijeme centra od 9 do 21 sat, s iznimkom Plodina koji će raditi od 7 do 22 sata. Ugostiteljski objekti imaju prilagođeno radno vrijeme.

 

Komentari