Djeca Novalje u fotkanju s Bogutom i ekipom velikih Australian Boomersa

Današnje pripreme i trening čuvenih Australian Boomersa u sportskoj dvorani u Novalji protekle su drugačije no što je to bilo uobičajeno proteklih dana

100
Bogut potpisuje majice obožavatelja

Današnje pripreme i trening čuvenih Australian Boomersa u sportskoj dvorani u Novalji protekle su drugačije no što je to bilo uobičajeno proteklih dana. Uz košarkaške zvijezde koje su marljivo i nadahnuto trenirale prisutni su bili i mali sportaši iz Novalje i sa zanimanjem pratili trening kao i košarkaške tehnike koje su ovu reprezentaciju dovele do mjesta svjetskih šampiona. Jedan je mali košarkaš potegnuo čak iz Zadra da bi na licu mjesta vidio svoje sportske uzore, a među njima i Andrewa Boguta, zvijezdu NBA lige hrvatskih korijena, jer ne kaže se uzalud da srce za svojim ipak najjače tuče.

Pomoć pri zakucavanju
Pomoć pri zakucavanju

Nakon upoznavanja, druženja, potpisivanja majica kreiranih posebno za ovu priliku i ukrašenih s logotipima Australian Boomersa, Luna Hotela te Grada Novalje i Turističke zajednice, koji su ujedno i organizatori ovog značajnog sportskog druženja, na red je došlo i pojedinačno fotografiranja pri čemu su fotoaparati užurbano škljocali. Dan otvorenih vrata i zajedničko druženje velikih šampiona i malih sportaša, od kojih će neke upravo ovaj susret potaknuti da se i dalje bave sportom ili čak postanu šampioni, okončano je zajedničkom fotografijom punom dobre energije.

Nathan Jawai s djevojčicama iz Novalje
Nathan Jawai s djevojčicama iz Novalje

Prema riječima gradonačelnika Novalje Ante Daba, koji je nazočio susretu i pratio druženje sportaša, grad će i dalje pomagati rad sportskih klubova i razvoj djece kroz sport, jer to je najvažnije je što za njih možemo učiniti i na tom tragu je organizirano i današnje druženje djece i košarkaške reprezentacije Australije, kojima smo itekako zahvalni na ovoj velikoj gesti prema našoj djeci.

Zajednička fotografija
Zajednička fotografija

Komentari