Crikvenička plaža s kafićem za pse postala pravi hit

562

Znate li gdje je najbolja plaža za pse u Hrvatskoj? Nalazi se u lučici Podvorska u Crikvenici, a ime joj je Monty’s Dog Beach and Bar. Glavne zvijezde ove plaže ne hodaju na dvije noge, ne govore (bar ne nama razumljivim jezikom), ali piju pivo. Da, dobro ste pročitali, nije šala. Ova je plaža dobila originalan i jedinstven sadržaj u Hrvatskoj, ali i u svijetu – prvi kafić za pse. Koncesionari, mladi bračni par Ruby i Igor Montanari-Knez, ujedno su i vlasnici hotela za pse u nedalekome Križišću. Osmislili su sadržaje i ovu sjajnu plažu pretvorili u savršeno mjesto za odmor s kućnim ljubimcima. Osim kvalitete i inovativnosti, posebno veseli i činjenica da se na plaži svi osjećaju dobrodošlo, ugodno i opušteno. Baš kako treba i biti.

Monty's dog beach and bar_Crikvenica 3

Ovdje bez brige možete opušteno popiti kavu, a vaš četveronožni prijatelj pseću pivu ili ljekoviti čaj. Neće ostati ni gladan, jer u ovome kafiću može i gricnuti čips za pse po njegovom guštu, a kažu da su posebno popularni pseći sladoledi.

Monty's dog beach and bar_Crikvenica 2

Psi uživaju u svakome trenutku. Nakon kupanja, ronjenja i surfanja po moru, slijedi osvježenje pod tušem, a potom je vrijeme za zajedničku siestu i opušteno izležavanje u hladu. Igra i zabava nikada ne prestaje, a jednako je uzbudljivo u moru i na kopnu.

Monty's dog beach 4

Spontani, veseli, zaigrani, jednako simpatični u trku, igri s novim prijateljima ili za šankom svoga kafića, psi kod Montyja proživljavaju odmor iz snova. Zanima vas kako zaista izgleda dan na plaži iz perspektive vašega ljubimca? Zahvaljujući go-pro kameri koja je dio ponude Monty’s Dog Beach and Bara, uvjerit ćete se koliko mu je zabavno i uzbudljivo.

Monty's dog beach 5

Iako su plaža i bar već otvoreni neko vrijeme, a o ovoj jedinstvenoj plaži izvještavali su već i Reuters te New York Post, svečano otvorenje i predstavljanje plaže Monty’s Dog Beach and Bar rezervirano je za petak, 29. srpnja 2016. s početkom u 19 sati. Pitanje je samo hoće li se vrpca rezati ili će je pregristi jedan od veselih čupavaca. Već sada je na ovoj plaži uzbudljivo, a na otvorenju se očekuje veeeliki red čekanja za sladoled i puno preslatkih njuški koje će mahati repom od sreće.

Monty's dog beach 6

Monty’s Dog Beach and Bar oduševljava mnoge simpatične “lajavce” i njihove vlasnike, a na vama je da provjerite zašto. Rivijera Crikvenica postala je prava pet friendly destinacija koja ima sve što vam treba, a to su, prije svega, pet friendly smještaj (hoteli, apartmani, ostale vrste smještaja), frizer za pse, veterinar i, naravno, ovu prekul pseću plažu.

Komentari