Bubbly day – dan za uživanje! Na događanje stigle Alka Vuica i Ivana Mišura Vlaović

178
Alka Vuica, Ivana Mišura, Ivančica Pahor, Ivana Delač, Jadranka Pezo

Bubbly day osmišljen je kao jedno veselo druženje na kojem se može razgovarati o raznim dilemama vezanim za koloriranja, frizure, make-up te novim trendovima u kosi. Uz šampanjac i čašicu ugodnog razgovora na ovom pomno osmišljenom događanju sve fashionistice željne saznanja o novitetima za kosu mogu dobiti apsolutno sve informacije kada je njega kose u pitanju.

Na zagrebačko događanje u Studio Marcela stigle su pjevačica Alka Vuica i nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura Vlaović i Ivana Delač te Miss Turizma Ivančica Pahor.

“Nekoliko sati koliko provedemo u razgovoru pričamo o potencijalnim styling željama, veselimo se, smijemo, pijemo šampanjac i uživamo u pravim ženskim trenucima. Taj dan je ustvari jedan mini event na kojem svi uživamo”, ističe Jadranka Pezo, direktorica lanca frizerskih salona Studio Marcela što potvrđuju i brojne gošće koje su dosad prisustvovale bubbly danu u Zagrebu, ali i u Dubrovniku.

Reakcije na Bubbly day su iznimno pozitivne. Mnoge žene su se s tim prvi put susrele baš u Studiu Marcela. One dolaze iz svih sfera poslovnog života i vrlo brzo nađu zajedničke teme i interese što ovom malom događanju daje novu dimenziju. Uistinu se radi o jednom posebnom konceptu koji omogućava da se u zajedničkoj interakciji potakne lijepa suradnja kada je uljepšavanje u pitanju. Jedna vrsta modernog networkinga.

Ivančica Pahor IMG_0407 Ivana Mišura Vlaović i Jadranka Pezo Ivana Delač Ivančica Pahor, Ivana Delač i Ivana Mišura Alka Vuica i Jadranka Pezo

FOTO: PR/ Studio Marcela

L.B.

Komentari