Boja koja će obilježiti 2018. je…

Ako u 2018. želite biti „in“ definitivno odaberite ovu boju!

261
Foto: Instagram Print Screen

Prema najavama instituta Pantone, boja koja će obilježiti 2018. godinu je Ultra Violet 18-3838. Ako i u novoj godini želite ići u korak sa svjetskim trendovima, definitivno u svoj život i okolinu unesite ovu što više ove, pomalo čarobne i tajanstvene nijanse ljubičaste boje.

Svjetski poznati proizvođači boja i drugi stručnjaci svake godine najavljuju koja boja će biti TOP boja iduće godine. Nijansu Ultra Violet 18-3838 u institutu Pantone opisuju kao spoj provokativnog i kompleksnog. Ljubičasta boja poznata je po snažnoj emociji, ali i po noti nečeg čarobnog i duhovnog. Čak i kroz povijest, povezivana je sa mistikom i svemirom. Boja je kreativnosti, a kombinacija je toplog i hladnog, mješavina vatreno crvene i umjerene plave.

Odluku o boji 2018. godine u Pantoneu su donijeli na temelju različitih istraživanja, psiholoških analiza i savjetovanja sa stručnjacima za boje. Ne radi se samo o boji koja će biti „in“ kod opremanja interijera, već i boji koja će ove godine osvojiti i modnu industriju, automobilsku industriju, umjetnost, dekoraciju i mnogo više…Ako želite biti „in“, birajte Ultra Violet 18-3838!

Komentari