BeThrifty Vintage Kilo Sale vraća se u Rijeku!

90
bethrifty

U subotu, 28. siječnja od 13 do 19 sati te u nedjelju od 10:30 do 18 sati u Pogonu kulture u Rijeci ponovo se održava BeThrifty Vintage Kilo Sale.

Riječ je o najvećoj rasprodaji vintage odjeće u Hrvatskoj. BeThrifty Vintage trgovina je iz Austrije koja kombinira modu i održivosti. Cilj je podići svjesnost i starim odjevnim predmetima dati novi život. Kupuje se na kilogram, a cijena kilograma je 39 eura. Karte za događaj mogu se besplatno nabaviti na ovoj poveznici dok se ne rasproda svih 500, no ako to bude slučaj, one će se na dan događaja na ulazu moći kupiti po cijeni od 3€.

Ujedno, svi zainteresirani pozivaju se da postanu dio BeThrifty tima za podršku, a na taj način možete dobiti besplatnu vintage odjeću na eventu.

“Jedva čekamo da konačno thriftamo sa tobom! Budi tamo i pronađi veliki izbor brendiranih majica, windbreakera, kožnih jakni, džempera, dukserica, crazyprint košulja i još mnogo toga. Donosimo vam vaše omiljene brendove od Nike, Adidas, Reebok, Lacoste, Ralph Lauren, sve je uključeno! U BeThrifty-ju ćeš pronaći cool i jedinstvenu odjeću u različitim veličinama i stilovima, te s tim kupuješ na održiv način i doprinosiš čišćoj i zdravijoj okolini. Ne kupuješ dvoje hlača, košulju i blejzer, nego 1,08 kilograma najfinijih vintage komada koji se prilagođavaju tvom individualnom stilu. Dobro si pročitao: Kod nas kupuješ na težinu. Vrijednost se izračunava prilično pošteno prema korištenim resursima. Iznenadit ćeš se koje “OLDSCHOOL” unikatne komade odjeće možeš nabaviti za male novce. Posjeti naše legendarne festivale ili pronađi nove vintage favorite u našoj online trgovini”, poručuju organizatori.

L.B.

Komentari