Foto: Screenshot Youtube

Slavni Kraljevi grudobran iz Igre prijestolja poslužio je kao najbolja scenografija za novi video spot megapopularnog violončelističkog dvojca, 2Cellos.

Vizure Dubrovnika koje oduzimaju dah u sjajnom spotu pod režijom Darka Drinovca, prate objavu prvog singla “Game of Thrones” s nadolazećeg albuma “Score”.

“Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana Igra prijestolja. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku prikazati cijelom svijetu ljepote Lijepe naše, ovog puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine obitelji”, rekao je Stjepan Hauser.

Izlazak novog albuma “Score” (Portrait/Sony Music Masterworks) predviđen je 17. ožujka, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova.

 “Uvijek nam je bila velika želja svirati filmsku glazbu i tko bi rekao da ćemo jednog dana snimiti cijeli album uz najbolji orkestar na svijetu! Obožavamo filmsku glazbu, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih djela i nama omiljene filmske skladatelj –  poručuju Luka i Stjepan.