Amerikanac koji voli suknje i visoke pete: “Supruga mi često predlaže što da odjenem, a kći bi voljela posuditi moje cipele ponekad”

36

Amerikanac Mark Bryan po struci je robotski inženjer, a opisuje se kao „heteroseksualac koji je sretno oženjen, voli Porsche automobile i lijepe žene“. Trenutno živi u Njemačkoj, no ono što je specifično kod Marka Beyana je da voli nositi suknje i visoke pete. Mark Bryan hodajući u ovom izdanju svakodnevno na posao ruši stereotipe i privlači poglede.

Za portal Bored Panda Mark Bryan je istaknuo: „Odijevam se tako zato što mogu. Jednostavno biti drugačiji. Uvijek sam se divio ženama koje nose uske suknje i visoke pete. Ne seksualno, nego moći koju predstavljaju. Ne odijevam se da bi bio seksi, nego kao svaka profesionalna žena. Za mene odjeća ne poznaje spol. Draže su mi suknje od haljina. Haljine mi ne dopuštaju da miješam spolove. Preferiram “muževan“ izgled iznad struka. Muške hlače dolaze samo u nekoliko boja, no sa suknjama je drugačije, a isto tako je i s cipelama. Supruga mi često predlaže što da odjenem, a kći bi voljela posuditi moje cipele ponekad.“

Komentari