Alkoskop – vodenjak

205

koktel za vodenjake

Vodenjaci su nezavisne i slobodne duše i veliki altruisti. Spremni su izaći u susret i žrtvovati se za svoje bližnje. Međutim, vodenjaci su izrazito nepovjerljivi čak i prema najbližim prijateljima, uvijek žive u strahu da ne budu izigrani. Radi njihovog modernog duha i mentalnih sposobnosti otvaraju mu se vrata uspjeha u tehnologiji. Njegova urođena inteligencija i intuicija uspijevaju na svakom poslu kojeg se uhvate. Oni su izvanredni organizatori na društvenom planu, mogu biti vrhunski inženjeri, arhitekti i znanstvenici jer su aktivni i neumorni. Savršeno se prilagođavaju svim okolnostima. Uvijek su spremni pomoći i jako su darežljivi.

Za vodenjaka su ljubav i prijateljstvo često nerazdvojni, odani su prijatelji a veze su im dugotrajne i čvrste. Pravom prijatelju dali bi sve, ali ako se desi da se razočaraju ili budu iznevjereni postaju hladnokrvni i okrutni.vodenjaci su otvoreni u svojim prijateljstvima, a ne može ih uništiti ni daljina. Za prijatelja su spremni podnijeti i najveća odricanja.

Muški pripadnici ovog znaka su originalni, ekscentrični u kombinaciji sa ironijom, simpatijom.
Žene ga vole i poželjan je u njihovom društvu. Suvremen je, sklon slobodnim vezama i raznim eksperimentiranjima. Kada se oženi odan je obitelji. Žene su s druge strane nesputane, slobodne i nezavisne. Maštovite su i društvene te često dotjerane i sređene. Vješto koketira, ležerno i bez predrasuda ali s dozom lukavstva.

Slaba točka im je živčani sustav jer ga neprestano stavljaju na kušnju.

Sparkling lemon pear-tini je savršen koktel za naše vodenjake. To je koktel koje je prilagodljiv poput njihovog karaktera, odličan za svaku situaciju i slavlje ili jednostavno za mirno poslijepodne.
Ovaj koktel je originalan i ekscentričan, nikako predvidljiv. Ako očekujete okus slatke zrele kruške, iznenaditi ćete se….ali ugodno. Ovo je koktel koji vodenjaci vole i pristaje im.

Treba vam 6 cl vodke
6 cl soka od kruške
2 cl limunovog soka
6 cl sode
Šećer za rub čaše

Šećer jer sladak i podiže raspoloženje kao i vodenjak u društvu, svakako ugodno iznenađenje već pri prvom gutljaju. Soda ovom koktelu daje lepršavost i uzbudi nepce, kao što će vodenjaci probuditi leptiriće u ženskom društvu. Za ženu vodenjaka ovo je savršen koktel koji je ujedno i dodatak njezinom modnom izričaju.
Svaki vodenjak uživati će u ovom čudnom koktelu napravljenom od naizgled nespojivih sastojaka. Oni vole neobične i originalne stvari, vole kada ih nešto zaintrigira i probudi u njima simpatiju. Baš Peartini je način da to postignu, ovo je piće u koje bi se mogli zaljubiti. Kao veliki altruisti znamo da će svoj rođendan dočekati sa ovim pićem i da će svoje oduševljenje rado podijeliti sa prijateljima.
Želimo sretan rođendan svim vodenjacima, zabavite se uz koktel koji vam idealno pristaje i uveličajte slavlje sa jednim savršenim pićem koje je originalno baš poput vas.

Izvor: Wikipedia

Komentari