Alkoskop – Ribe

185

margarita alkoskop
Najbolje se osjećaju u kreativnom okruženju a način izražavanja im je izrazito umjetnički, putem glazbe, poezije ili slikarstva. Vrlo su neodlučne i oprezne, njihove odluke treba čekati dugo vremena.
Jedan od najljubaznijih znakova zodijaka često se previše brine o tome kako se drugi oko njega osjećaju.

Ovo su zagonetni, romantični i hipersenzitivni znakovi. Ali brzo shvaćaju stvari a u tome im pomaže njihova intuicija. Iako shvate puno prije drugih, vole blefirati i imati barem malenu prednost pred drugima.

Ribe u vezi traže savršenog partnera, ali na način da su spremni ući u vezu sa nekim nesretnim i neuspješnim ako ga zavoli i skroz mu promjeniti život. Vole pomagati i upotpunjavati tuđe živote. Ako nekoga zavoli, sve svoje dijeli s njim. Za vezu im odgovara romantičan, ranjiv, ali i dovoljno jak partner na kojeg se može osloniti kada je ranjiva.

Vole voliti i vole biti voljene
Poslovi u kojima se najbolje snalaze su oni koji imaju lagani tempo, bez krutih navika. Ne snalaze se na rukovodećim pozicijama jer im je teško brzo donositi odluke i ne vole uznemiravati svoje kolege. Karijeru biraju prema zadovoljstvu na poslu a ne prema plaći. Najbolje radno mjesto za njih je bolnica, socijalna ustanova, umjetničke institucije i kazališta.
Ribe ne vole preuzimati inicjativu, i stvarnost ih često razočara, a utjehu za to nalaze u krugu svojih prijatelja koji ih razumju.
Ovo je znak koji svakako čini izvrsnog prijatelja koji je spreman slušati, suosjećati i pomoći.

Sada kada znamo sve o ovom predivnom znaku, za njihov mjesec u godini im donosimo piće koje će im pomoći da se opuste i zaborave na razočarenja i s kojim mogu uživati u krugu svojih najboljih prijatelja.

Margarita je upravo ono što ovom znaku treba, klasično, lagano, osvježavajuće i nježno piće, koje kada se pije iz čaše čiji je obrub slan daje umjetničku i posebnu kombinaciju okusa u ustima baš kao dojam koji riba ostavlja na ljude. Ovo piće je baš kao stvoreno za ovakav požrtvovni znak. Odiše romantikom ali i jednostavnošću, i idealan je za popodnevno opuštanje kao i za večernje druženje. Jedina odluka našim ribicama ovog mjeseca je, žele li piti sa slanim rubom ili bez.
Sve što vam treba za pripremu ovog jednostavnog klasičnog pića je:
4 cl tequile
2 cl triple seca (liker od kore naranče)
2 cl lime juice
Sol

Izrada je vrlo jednostavna, sve što morate je sastojke staviti u šejker i dobro šejkati. Procijediti u čašu čiji ste rub ukrasili solju. Za dekoraciju vam je dovoljna kriškica limete. Sve što sad trebate je napraviti dovoljno za sebe i svoje prijatelje i uživati u svojem mjesecu. Sretan rođendan svim Ribama od Udruge konobara i barmena Hrvatske.

Komentari