Airbnb nudi virtualna putovanja. Od kuhanja lokalnih jela s marokanskom obitelji i plesanja tanga do kušanja vina i meditacije sa stadom ovaca u Škotskoj. Za svakog po nešto!

18

Platforma Airbnb, čiji korisnici trpe ogromne gubitke s obzirom na trenutno situaciju  zbog nemogućnosti iznajmljivanja smještaja i pružanja usluga, pokrenula je novi projekt!  Odsada putnike potiču da ne izgube pustolovni duh i jedinstvena iskustva steknu virtualnim putem.

Airbnb omogućuje da se iz udobnosti vlastitog doma uključite u “wine class” koji vodi portugalski stručnjak za vina, možete meditirati sa stadom ovaca u Škotskoj, otići na malo drugačiju virtualnu turu po Parizu, kuhati lokalna jela s marokanskom obitelji ili tjesteninu s talijanskom bakom. Upoznati možete i životinje na malenoj američkoj farmi, s profesionalnom kuharicom naučiti spravljati meksičke tacose, vježbati s olimpijcem, vježbati yogu s učiteljicom iz Italije, poslušati koncert s Islanda, plesati tango. Lista ide u nedogled…

besplatna putovanja

Cijene se razlikuju, a neka iskustva nude se i besplatno. Nedostaje li vam putovanja, druženja i jedinstvenih iskustava koja će vas obogatiti, a i zabaviti, posjetite službenu Airbnb stranicu i odaberite nešto od ponuđenoga.

Poput doživljaja uživo, i sada možete provjeriti kalendar domaćina i rezervirati svoje mjesto jer su ona uglavnom ograničena na 10 ljudi, kako biste mogli što više komunicirati s domaćinom, ali i s ostalim virtualnim putnicima, a možete uzeti i privatnu poduku. Sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Komentari