Upoznajte Zagreb uz “Wayoudo”!

551

wayoudo zagreb

Kroz personaliziran, osobni pristup cilj je svakom gostu predstaviti najbolje u Zagrebu, ovisno o interesima turista.

Wayoudo je internetska stranica specijalizirana za mlađu populaciju koja putuje bez aranžmana, traži aktivan i bezbrižan odmor te je internetski pismena. Na jednom je mjestu sve što je potrebno mladim turistima za vrijeme njihovog boravka u Zagrebu, od hostela, noćnih klubova i muzeja do barova i restorana. Wayoudo omogućava kreaciju personaliziranog putovanja te kupnju putem interneta kako bi turisti po dolasku u destinaciju mogli bezbrižno uživati i doživjeti Zagreb na najbolji mogući način.

Osim što predstavlja samo najbolje u Zagrebu, Wayoudo je svakom turistu na raspolaganju 24 sata dnevno te vodi brigu o tome da se osjećaju posebno i jedinstveno. Svaki turist će u svakom trenutku znati što je aktualno i gdje se što događa u gradu. Znat će da se, recimo, održava ulični festival Cest is d’Best, Gričevanje ili Artikuliranje. Znat će i gdje je najbolje izaći četvrtkom navečer, kako doći do jezera Bundek na Festival vatrometa ili otići na hokejašku utakmicu Medveščaka u Arenu Zagreb.

Vodeći se interesima mlade populacije, Wayoudo je kreirao narukvicu Zagreb Pass. Kupnjom narukvice turisti ostvaruju pogodnosti na različitim lokacijama u središtu grada, pa tako mogu besplatno ući u najbolje noćne klubove, biti sudionici atraktivnih manifestacija te dobiti popuste u restoranima, barovima i suvenirnicama.

Projekt Wayoudo osmislili su mladi Zagrepčani Augustin Fabijanić, Boris Zatezalo, Juraj Zebec i Luka Božić, a više informacija o tome kako kreirati svoje putovanje u Zagrebu možete pronaći na www.wayoudo.net.

Komentari