Ultra Europe voli Startas

Ovogodišnje izdanje festivala Ultra Europe počinje za manje od mjesec dana i očekuje se posjetitelje, potencijalne promotore tenisica Startas Ultra, iz 130 zemalja svijeta.

1405

Hrvatski proizvođač obuće Borovo i najveći festival elektroničke glazbe u regiji, Ultra Europe, dogovorili su poslovnu suradnju, u sklopu koje predstavljaju novu, limited edition kolekciju tenisica Startas – Ultra Startas. Tako brand Ultre može pripomoći jačanju branda Borova i Startas, dok s druge, festival Ultra Europe dobiva priliku posjetiteljima ponuditi jedinstvenu, iznimno laganu i prozračnu modno-sportsku platnenu tenisicu idealnu za kreiranje imidža koji preferiraju mladi ljubitelji elektroničke glazbe koji idu ukorak s trendovima.

startas ultra repeat

Suradnja je rezultat nastojanja Ultre da se u sve aspekte produkcije, od organizacijskih do promotivnih, uključe domaći partneri. Znajući za povijest Borova, ali i ostale potrebe gospodarskog i socijalnog razvoja grada Vukovara i županije, Ultra Europe je rado odabrala Borovo za partnera.

startas ultra repeat black

Limited edition kolekciju najdugovječnijeg brenda Startas potpisuje Iva Ćurković u suradnji s kreativnim timom festivala, te uključuje 8 modela (4 ženska i 4 muška) i bit će dostupna na festivalu Ultra Europe, u prodavaonicama Borova u Splitu, Šibeniku, Zadru i Zagrebu te kasnije na web shopu.

startas ultra red n navy

Uz Ivu Ćurković, predstavljanju su nazočile Ivana Mišerić, direktorica marketinga Borova Jasmina Matiša te u ime organizatora Ultra Europe Dunja Dragojević.

startas ultra pastel palms

Brend Startas povijesno je vezan uz sportske trenutke i velike sportske događaje jer je originalno kreiran i izrađen za igrače stolnog tenisa, a 1987. godine je bio službeni sponzor Univerzijade u Zagrebu. Tenisice se izrađuju ručno u tvornici u Vukovaru, isključivo od prirodnih materijala: platna i prave gume iz prirodnog kaučuka, istom tehnikom kao i 1976. godine. Prepoznate su na inozemnim tržištima te se izvoze u SAD, Francusku, Španjolsku i Koreju.

startas ultra black

startas ultra grey

startas ultra light

Komentari