Tribina o funkcioniranju modela upravljanja Filodrammaticom, Omladinskim kulturnim centrom Palach i HKD-om

28

Tribina Tribinu o funkcioniranju modela upravljanja Filodrammaticom, Omladinskim kulturnim centrom Palach i HKD- održati će se srijedu, 28.10.2020., od 18:00 do 19:30 sati, na on-line platformi Zoom.

Na tribini će se predstaviti provedene aktivnosti projekta „Žiroskop“, model upravljanja Filodrammaticom, Omladinskim kulturnim centrom Palach te model sudioničkog planiranja programa u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Tribinu će moderirati Davor Mišković, modele za Filodrammaticu i OKC Palach predstavit će Luka Rodela, a model sudioničkog planiranja programa u HKD-u ravnatelj HKD-a Edvin Liverić.

Za sudjelovanje na tribini potrebna je prethodna prijava e-mailom na daria@drugo-more.hr Prijaviti se možete do 28.10. u 12 sati. Svi prijavljeni sudionici dobiti će poveznicu za pristupanje tribini.

Preporuka je da se na platformu sudionici uključe putem računala na kojem je prethodno instalirana Zoom desktop aplikacija koja se besplatno može preuzeti na https://zoom.us/ iako tribini može pristupiti i putem web preglednika na računalu ili pametnom telefonu.

Komentari