Sve je spremno za Slashov koncert

Dva dana uoči velikog koncerta poznata je satnica i sve servisne informacije.

122

Legendarni Slash nastupa u petak 26. lipnja na stadionu Šalata u Zagrebu, praćen Mylesom Kennedyjem i The Conspiratorsima. Dva dana uoči velikog koncerta poznata je satnica i sve servisne informacije.

Vrata stadiona Šalata otvorit će se u 19:00. Luxus Lord će svoj nastup započeti u 19:30, Hard Time u 20:05, a točno u 20:50 na pozornicu stupaju Slash, Myles Kennedy i The Conspirators. Nastup glavnih zvijezda trajat će oko dva sata.

Iz repertoara Gunsa na set listi koncerta se nalaze “Sweet Child O’ Mine”, “Welcome To The Jungle”, “You Could Be Mine”, “Paradise City”, “Nightrain”, “Rocket Queen” i “Double Talkin’ Jive”. Iz faze Velvet Revolvera sviraju najveći hit “Slither”, a ostatak koncerta posvećen je Slashevim solo izdanjima te pjesmama s dva albuma objavljenim s Mylesom Kennedyjem i The Conspiratorsima.

Otvorena su tri ulaza za posjetitelje: ulaz Šalata donji (najbliži Schlosserovim stubama), ulaz Šalata gornji (kod Boinga) i ulaz stepenice Vončinina. Sva tri će biti otvorena u 19:00. Ulice Rubetićeva ulica bit će zatvorena za promet od križanja s Vončininom u petak od 17:00, pa sve do ponoći. Najbliži javni parking nalazi se u Vončininoj. Iz Vončinine postoje stepenice kojima se dolazi do stražnjeg ulaza na stadion gdje će se također moći ući s ulaznicom. Najbliže javne garaže su na Langovom trgu i u Importanne Galeriji.

slash-mapa

Osim uobičajnih stvari koje nije dozvoljeno unositi na koncert neće moći ući niti fotoaparati, kamere, tableti, niti bilo kakvi audio i video rekorderi. Redari će na to posebno obratiti pažnju na ulazima.

Ulaznice u pretprodaji iznose 190 kn, a na dan koncerta 220 kn. Mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima Eventima, Dallas Music Shopu, Rockmarku, Aquariusu, Hard Placeu (Hard Place će raditi i u četvrtak, na praznik) te naravno na www.eventim.hr. Na dan koncerta će biti i prodajno mjesto ispred stadiona, smješteno kod donjeg ulaza Šalata.

 

 

Komentari