Six Martinis u Harteri

Ravno iz Berlina stižu Jonas Saalbach i Andrea Ljekaj, vodeća imena izdavačke kuće Save Us čiji će prvi label showcase premijerno ugostiti 4. srpnja riječki Six Martinis.

192

Porijeklom iz Pule, Save Us svoj pravi uzlet doživljava u epicentru elektronske scene – Berlinu. Prepoznati po vrhunskoj kvaliteti, njihova izdanja redovito su uvršteni u Beatport Electronica i Techno Top 100 ljestvice, a podržavaju ih istaknutiji producenti i DJ-i, među kojima, Maceo Plex, Adriatique, Solomun, Lee Burridge, Few Nolder, Bebetta, Kollektiv Turmstrasse, Joe Charnis, Chris Fortier i mnogi drugi.

Jonas Saalbach mladi je talent čiji je techno zvuk osvježavajuće drugačiji, a svaki svoj nastup izvodi isključivo live. Iza sebe broji mnoga izdanja na etiketama kao što su Save Us Records, Moodmusic i Kollektiv Turmstraße “Musik Gewinnt Freunde“. Sljedeće, „Indie Rubels“ priprema za Bedrock legendarnog Jonh Diggweeda, koji isti trenutno ne propušta uvrstiti u svoje setove na Ibizi.

Andrea Ljekaj - Dimensions Festival

Andrea Ljekaj može se pohvaliti zapaženim izdanjima na matičnom Save Us Recordsu, te potpisom za vodeću svjetsku house etiketu Get Physical Music. Sljedeće ljeto putuje u Nevadu gdje ga očekuje nastup na svima poznatom Burning Man festivalu.

Spoj blage berlinske dekadencije s riječkom industrijom jedino je i zamisliv u aranžmanu eklektičnog Six Martinisa koji pod motom Ujedinjeni u različitostima posebni naglasak stavlja na društvene ideale inkluzivnosti i jednakosti. S prvim pravim ljetnim mjesecom, morem idealnim za kupanje, osobitom selekcijom artista i povratkom Harteri, uz SM rezidente Ninu Bellena i di.merkla, Six Martinis obećava pravu ljetnu groznicu i noć neprekidnog plesa.

Komentari