Sigma će novi singl predstaviti i u Dubrovniku

269

Britanski duo Sigma predstavlja potpuno novu pjesmu “Cry”, nastalu u suradnji sa skupinom Take That! S pjesmom “Cry“ Cameron Edwards i Joe Lenzie, koji čine ovaj sve uspješniji duo, zasigurno su ostvarili jednu od najzanimljivijih britanskih pop suradnji 2016. godine, a hrvatska publika će ovu ljetnu poslasticu imati priliku čuti i uživo – naime, skupina Sigma će ponovno nastupiti u Hrvatskoj, i to 28. srpnja, u sklopu dvodnevnog glazbenog događanja Croatia Music Adventures u Dubrovniku!

Uspjeh ovog dvojca započeo je singlom “Nobody To Love”, koji ih je lansirao na svjetsku glazbenu scenu. Ubrzo nakon toga, uslijedili su i zamijećeni singlovi “Changing” ft. Paloma Faith, “Coming Home” ft. Rita Ora, “Glitterball” ft. Ella Henderson, “Higher” ft. Labrinth, kao i debitantski album “Life”, objavljen krajem prošle godine.

Ljetni mjeseci za Sigmu će biti u znaku nastupa na nizu glazbenih festivala, što uključuje i već spomenuti nastup pred hrvatskom publikom – kao dio Croatia Music Adventures glazbenog događanja u Dubrovniku. U dva dana kroz Dubrovnik će prodefilirati desetak DJ-a, a SIGMA će nastupiti kao headlineri ovog festivala, na plaži Banje. Ulaznice za festival su dostupne putem sustava Eventim, a detaljnije informacije o festivalu dostupne su na www.croatiamusicadventures.com/.

Komentari