Romantika ispod zvijezda – Dan zaljubljenih u Astronomskom centru Rijeka

58

Na Dan zaljubljenih u digitalnom planetariju Astronomskog centra Rijeka prikazat će se prigodan show Romantika ispod zvijezda i to tri puta u istom danu!

Uz ljepote zimskog neba: zviježđa, zvijezda, planeta i drugih nebeskih tijela vidljivih u veljači iznad Rijeke, show svim posjetiteljima donosi i jednu od najljepših ljubavnih priča iz grčke mitologije, onu o Zeusovom sinu Perzeju i princezi Andromedi, ali i mnoge druge priče „zapisane“ u zvijezdama. Program traje 45 minuta.

Ova će se projekcija prikazati tri puta, u četvrtak, 14. veljače 2018. godine na Valentinovo s početkom u 19, 20 i u  21 sat.

Prigodni program namijenjen je široj publici: srednjoškolacima, studentima te odraslima.

Potrebne su rezervacije na 051/455-700 ili astronomski-centar-rijeka@rijekasport.hr.

Cijena ulaznica za djecu, učenike, studente, umirovljenike i osobe s invaliditetom iznosi 10 kuna, a za odrasle 20 kuna.

Svi koji na Valentinovo dođu u Astronomski centar Rijeka i fotografiraju se,  sudjelovat će u nagradnoj igri. Za više informacija o uvjetima sudjelovanja i nagradi pratite Astronomski centar Rijeka na Facebook-u te na www.rijekasport.hr.

Ulaznice možete kupiti u Astronomskom centru Rijeka na adresi Sveti Križ 33, Rijeka; 051/455-700; astronomski-centar-rijeka@rijekasport.hr ili na www.mojekarte.hr

Komentari