Radionice “Vodiči po izložbama” u Zagrebu, Rijeci i okolici

35
Muzej prekinutih veza/Facebook

Kreativni kolektiv Kombinat u sklopu projekta Kultura dopolavora – jučer, danas, sutra u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti i Centrom tehničke kulture Rijeka poziva zainteresirane građane dobne skupine iznad 54 godine na sudjelovanje u radionicama “Vodiči po izložbama” koje će se sastojati od vođenih posjeta izložbama, analize istih i diskusija s polaznicima.

Provest će se vođenje po izložbama u Zagrebu te Rijeci i okolici.

Prva u nizu radionica u Zagrebu održat će se u subotu, 16. veljače 2019. u Muzeju prekinutih veza.

Sljedeće radionice provest će se u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu (ožujak 2019.) i u Memorijalnom centru Lipa pamti u Šapjanama (travanj 2019.). 

U srijedu, 27. veljače 2019. u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci održat će se radionica vođenja po izložbi Gorana Trbuljaka, „Nikada do sada viđen rad neviđenog umjetnika“ u terminu od 17 do 19 sati.

Radionice koje će se održavati izvan Rijeke su također besplatne; osiguran je prijevoz, marenda i ulaznice za izložbe pa je potrebno prijaviti se ranije.

Na radionice se mogu prijaviti zainteresirane osobe starije od 54 godine uz predočenje osobne iskaznice prilikom dolaska na radionice.

Radionice imaju ograničen broj polaznika, a prijaviti se možete svekodnevno 90 do 17sati na broj telefona (0)91 534 22 97 i mailom na: kombinat@kombinat.hr.  Osoba za kontakt je Lucija Švob, voditeljica radionica „Vodiči po izložbama“. Prijave za prvo putovanje u Zagreb vrše se do srijede, 13. ožujka.

Komentari