R3HAB otvara sezonu na Zrću

Sezona ekskluzivnih gostovanja na Zrću nikad nije ranije počela!

197

Velika svjetska DJ zvijezda R3HAB otvoriti će ove godine ljetnu sezonu kluba Aquarius na Zrću već na samom početku lipnja. Nizozemski DJ koji je trenutačno svjetski broj #23 na TOP 100 listi DJ Maga glazbe zasvirat će u Aquariusu 4. lipnja u sklopu europskog Zrće Spring Breaka, koji traje od 4. – 7. lipnja.

Riječ je o internacionalnom festivalu, kojeg će Aquarius ugostiti već petu godinu zaredom, a organizira se za studente iz 25 zemalja svijeta.

R3HAB je renomirano ime u području elektronske glazbe, kao producent i izvođač surađivao je s brojnim poznatim imenima iz svijeta glazbe kao što su Eva Simmons, Rita Ora, Calvin Harris i drugi.

Još jedna velika zvijezda stiže na Zrće Spring Break – DJ Quentin Mosimann gostovati će u Aquariusu zadnji dan festivala 06. lipnja. Ovaj višestruko talentirani izvođač pružit će posjetiocima jedinstveno iskustvo pravog showa kombinirajući DJ miksanje s pjevanjem, sviranjem na sintisajzeru, bubnjevima i mnogo više…

I ove godine se na Zrću očekujemo preko 500.000 ljudi iz više od 80 zemalja svijeta, a pored ludih noćnih tuluma očekuju ih i brodski partyji te after beach zabave po klubovima tijekom dana.

Komentari