Otvoreni poziv za sudjelovanje u programu Festivala suvremenog plesa i novog cirkusa – Periskop 2021.

75

Pozivaju se umjetnice, umjetnike i umjetničke kolektive iz Hrvatske koji djeluju na području suvremenog plesa da prijave predstave na otvoreni poziv za sudjelovanje u programu Festivala suvremenog plesa i novog cirkusa – Periskop 2021.

Radovi se mogu prijaviti u tri kategorije:
1. Recentne predstave suvremenog plesa umjetnica / umjetnika / umjetničkih kolektiva iz Hrvatske
2. Novi horizonti – za radove suvremenog plesa u nastajanju ili završene predstave koje su prvi autorski radovi umjetnica / umjetnika / umjetničkih kolektiva iz Hrvatske
3. Lokalni/e autori/ce – za predstave suvremenog plesa umjetnica / umjetnika / umjetničkih kolektiva s područja Rijeke i okolice.

Prijave se zaprimaju putem obrasca na poveznici do 1.6.2021. Odabrane/i umjetnice / umjetnici / umjetnički kolektivi bit će obavješteni o rezultatima natječaja putem e-maila najkasnije 15.6.2021. Periskop osigurava: izvedbeni prostor, osnovne tehničke uvjete na sceni i tehničara/ku zvuka i rasvjete za generalnu probu i izvedbu, honorar, smještaj, putne troškove i jedan topli obrok dnevno.

Ove se godine Periskop planira održati od 30.8 do 6.9.2021. u Rijeci. Moguće su prilagodbe programa i termina festivala zbog okolnosti uzrokovanih COVID-19.

Više informacija o festivalu možete pronaći na linku.

Komentari