Nova atraktivna aviolinija iz Rijeke

189

croatia airlines

Nova linija Croatia Airlinesa uvodi se od ožujka na relaciji Rijeka –München. Budući da je Kvarner odlučio ove godine nadalje naglasak staviti na najveće njemačko tržište u pogledu turizma, namjera je privući veći broj posjetitelja ne samo iz Münchena već i regije.

Linija će biti aktivna tijekom gotovo čitave godine, odnosno od pred do posezone. Linija kreće s prometom već od prvog dana ljetnog reda letenja odnosno od 29. ožujka sa jednom rotacijom tjedno, svake nedjelje. Nakon toga od 28. travnja linija se pojačava sa dodatne 2 rotacije tjedno, utorkom i četvrtkom na ukupne 3 rotacije tjedno. Na stranicama Croatia Airlinesa objavljeno je kako se povratna karta za ovu relaciju iz Rijeke može kupiti već od 110 eura.

Uz to, Turistička zajednica Kvarnera najavila je kako će sudjelovati na  velikom turističkom sajmu F.re.e koji se održava u Münchenu. Prethodno tome sudjelovanje na sajmu u Stuttgartu pokazalo se velikim uspjehom. Uslijediti će i sajmovi u Berlinu, Moskvi i Beču. Na sajmu F.re.e predstavit će se ponuda cijelog Kvarnera, a suizlagači na štandu pojačano će predstaviti ponudu svojih destinacija.

Komentari